czy ta rozporka podejdzie do CB c18xe?

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia Corsy B.
ODPOWIEDZ
bartezop
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

czy ta rozporka podejdzie do CB c18xe?

Post autor: bartezop »

mam takie pytanie czy ta rozporka http://www.allegro.pl/item261573212_roz ... tigra.html podejdzie do c18xe bez przerobek?
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

sprobuj sobie to pi razy drzwi zmierzyc. widzisz jak przebiega od kielicha do kielicha i jakie ma wymiary

zobacz jakie rozporki maja chlopaki w c20xe, poszukaj fotek u niemcow i angoli i szukaj takiej samej rozporki. ta z aukcji wyglada jakby miala nie pasowac do Ciebie
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
bartezop
Świeżak

oki dzieki porszak.

Pytalem bo chcialem ja ewentualnie kupic bo koszt niewielki.

Mam w domu rozporke Wichersa pod c20xe do astry i mysle ze z ta rozporka cos podzialam :P

hehe
Awatar użytkownika
Mihó
Nowy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Mihó »

Skoro masz konkretną rozpórkę (mam na myśli producenta), to sprzedaj ją za konkretną kasę i nie "marnuj" jej
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
bartezop
Świeżak

Tylko ze ta rozporka jest nieco przekoszona bo pochodzi z robitego autkla takze musze ja najpierw podprostowac pospawac dac do pochromowania i bedzie.

Takze nie bede tej rozporki marnowal a pozatym wynika tez z tego ze i tak musze przerobic rozporke ktora pasuje do CB po nie podejdzie pod c18xe
Awatar użytkownika
Mihó
Nowy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Mihó »

bartezop pisze:Tylko ze ta rozporka jest nieco przekoszona bo pochodzi z robitego autkla takze musze ja najpierw podprostowac pospawac dac do pochromowania i bedzie.

Takze nie bede tej rozporki marnowal a pozatym wynika tez z tego ze i tak musze przerobic rozporke ktora pasuje do CB po nie podejdzie pod c18xe
Jak jest już pogięta, a Ty ją w cudowny sposób naprawisz i jeszcze dopasujesz do swoich kielichów, to na pewno będzie spełniała swoje zadanie. A chromowanie przekroczy koszt nowej rozpórki
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
bartezop
Świeżak

konstrukcja tej rozporki nie jest naruszona. Nie jest nigdzie zagieta ani peknieta. Poprostu jest lekko zwichrowana w jednym miejscu ale wydaje mi sie ze wystarczy ja tylko przed swapem do corsy nieco podprostowac,nieco skrocic i bedzie pasowac. Hehe

Napewno nie bawil bym sie z rozporka ktora jest gieta w S i chooja z niej mozna zrobic.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenie”