czy ta rozporka podejdzie do CB c18xe?
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
czy ta rozporka podejdzie do CB c18xe?
mam takie pytanie czy ta rozporka http://www.allegro.pl/item261573212_roz ... tigra.html podejdzie do c18xe bez przerobek?
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Jak jest już pogięta, a Ty ją w cudowny sposób naprawisz i jeszcze dopasujesz do swoich kielichów, to na pewno będzie spełniała swoje zadanie. A chromowanie przekroczy koszt nowej rozpórkibartezop pisze:Tylko ze ta rozporka jest nieco przekoszona bo pochodzi z robitego autkla takze musze ja najpierw podprostowac pospawac dac do pochromowania i bedzie.
Takze nie bede tej rozporki marnowal a pozatym wynika tez z tego ze i tak musze przerobic rozporke ktora pasuje do CB po nie podejdzie pod c18xe
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
-
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
konstrukcja tej rozporki nie jest naruszona. Nie jest nigdzie zagieta ani peknieta. Poprostu jest lekko zwichrowana w jednym miejscu ale wydaje mi sie ze wystarczy ja tylko przed swapem do corsy nieco podprostowac,nieco skrocic i bedzie pasowac. Hehe
Napewno nie bawil bym sie z rozporka ktora jest gieta w S i chooja z niej mozna zrobic.
Napewno nie bawil bym sie z rozporka ktora jest gieta w S i chooja z niej mozna zrobic.