lampy do corsy...
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
lampy do corsy...
mialem podeslac to co wymyslono do corsy-b w temacie lamp i taki maly wykladzik chce zrobic... slusznie bylo mowione, ze nie ma super fajnych lexus style do corsy ale sa takie ktore nazywaja sie lexus style a jakie sa kazdy widzi... dobra... obrazki
1. pierwsza wariacja, w tym temacie ktora znalazlem kiedy szukalem lampek dla siebie... tak srednio mi sie wtedy podobaly... ale teraz kupilbym je sobie - ale chyba tylko dla odmiany
2. ostatnia wariacja w tym temacie ktora znalazlem
3. moje lampki
4. cos dla cyberpooh'a!!!
ufff... to tyle.
1. pierwsza wariacja, w tym temacie ktora znalazlem kiedy szukalem lampek dla siebie... tak srednio mi sie wtedy podobaly... ale teraz kupilbym je sobie - ale chyba tylko dla odmiany
2. ostatnia wariacja w tym temacie ktora znalazlem
3. moje lampki
4. cos dla cyberpooh'a!!!
ufff... to tyle.
Ostatnio zmieniony 9 gru 2002, o 19:10 przez wow, łącznie zmieniany 2 razy.
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a wedlug mnie dobrze wybrales, tzn. jeszcze numer 2 jest fajny, ale 1 juz niezbyt pasuje
a te dla mnie, ciekawe jak swieca ?
a te dla mnie, ciekawe jak swieca ?
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
- Świeżak
- Kontakt:
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
do corsy a na pewno na tyl sa biale cos w stylu nr. 3 i nr. 4 z mojego postu.
dzieki pooh, fajnie ze Ci sie podobaja... bo juz tak czasem myslalem, zeby wstawic seryjne
ren: moge w wolnej chwili poszukac, jesli chcesz kupic...
eeech... lampy do pug'a 206 lexus style sa fajniusie...
dzieki pooh, fajnie ze Ci sie podobaja... bo juz tak czasem myslalem, zeby wstawic seryjne
ren: moge w wolnej chwili poszukac, jesli chcesz kupic...
eeech... lampy do pug'a 206 lexus style sa fajniusie...
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie lampek nie mialem w domu... a tak to wygladalo po tych zdjeciach???
co do lampek do corsy a, tu do Panow Flippera i MadMaca http://www.m-h-w.de ale bu!!! nie widze tam bialych lampek tylko red i smoked. jak sie pojawie w domu (rodzinnym) to przejrze swoje katalogi i dam Wam znac gdzie sa biale... jestem pewien, ze je widzialem!!!
co do lampek do corsy a, tu do Panow Flippera i MadMaca http://www.m-h-w.de ale bu!!! nie widze tam bialych lampek tylko red i smoked. jak sie pojawie w domu (rodzinnym) to przejrze swoje katalogi i dam Wam znac gdzie sa biale... jestem pewien, ze je widzialem!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
co prawda, to prawda moul! do tigry jest niewiele akcesoriow, lampy to nie jedyny przyklad... ale widzisz to jest cena za posiadanie malego coupe ktorych nie jezdzi tyle co cors (poniekad samochod niszowy) i choc to praktycznie ten sam samochod a jednak... rynek na akcesoria jest juz znacznie mniejszy... zauwaz ile jest gratow do golfa, przypuszczam ze znacznie wiecej niz do corsy nawet
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
regus: do corsy c sa bardzo fajne lampki - wystarczy poszukac w sieci... sa takie w stulu retro jak do focusa helli, sa biale calkiem calkiem...
griken: wszystko spox... ale wystarczyloby troszke pomyszkowac po sieci... skoro interesuja Cie te pierwsze (zakladam, ze chcesz kupic) to podam Ci cene: 179 EUR
griken: wszystko spox... ale wystarczyloby troszke pomyszkowac po sieci... skoro interesuja Cie te pierwsze (zakladam, ze chcesz kupic) to podam Ci cene: 179 EUR
c20rsa, czlowieku meeen!