!markos pisze:jesli zabijasz skrzynie z taka czestotliwoscia to zadna ci nie pomoze. no chyba, ze caly gearkit quaife z prostymi zebami
skrzynie w oplu slabe nie sa, choc f15 napewno jest mocniejsza od f13. powaznie mowilem o technice zmiany biegow... to nie jest normalne, zeby tak mordowac skrzynie za skrzynia... nawet w kjs.
w sobote Bede wyjmowal skrzynie, bo i tak musze to zrobic, i wydaje mi sie ze raczej bedzie to sprzeglo, a nie skrzynia. Kupilem ja w miare swieza, 98 rok z tigry, lecz 3.74 Vmax 215km/h. co do skrzyni nie jestem pewnien czy padla i to nie ja jechalem, lecz moj madry kolega, wiec przepraszam za pomylke w tekscie.
jesli chodzi o skrzynie, ta pierwsza byla wadliwa juz od poczatku jak kupilem auto, ta druga to przyznaje moja wina

ale 3 nie moja sprawka. Mam nadzieje ze jest z nia wszytsko ok, i padl poprostu docisk, lub tarcza, lub wszytko naraz :] ale jak juz bede ja wyjmowal, a latwo sie jej ni wyjmuje, poniewaz reki nie ma gdzie wsadzic, to odrazu zaloze jakas krotsza, co by mi sie na ten sezon przydalo
( i tak planowalem zmiane juz wczesniej w czsie remontu silnika, lecz finanse dramatycznie sie skonczyly, i nie zmienilem)