Wszystko wygląda na nowe. Jak lekko potrząsałem pudełkiem myślę.... cegły ale nie....

ringi nie są zepsute wszystko świeci plug i play nawet żarówki sąStaneq pisze:zajebiście, wiec czekam na moje![]()
jestem ciekaw czy te ringi faktycznie są zepsute..czy aby czasem zle ich nie podlaczali
i dlatego ja ciagle czekam na cos innego, choc przyznam ze po tych zdjeciach jestem bliski ich kupna-=kLaRi=- pisze:To moja nie jest juz jedyna z tymi lampami ;(((( łeeee lipa//
coś w tym jest....czester 1 pisze:tak jak wszyscy z frontami z gsi
-=kLaRi=- pisze:... nie wiem dlaczego koles pisal ,ze sa uzywane...)...
Materiały budowlane poszły ostro w górę więcStaneq pisze:czyli coraz mniejsze szanse na to ze kupiłem 2 cegły za 300zł
i wszystko z nimi okStaneq pisze:moje lampki tez juz są w domu
W tych lampach postojówki zastąpione są przez ringi. U mnie lampy już poprawione, dokupiłem plasitki i wsio miodzio...czester 1 pisze: ja u siebie odlaczylem postojowke aby byl lepszy efekt ringow,
cos z tymi lampami jest nie tak, u ciebie tez jakos wpadniete mi wygladaja
Inaczej niż wszyscy ale podaj rozwiązanie może i ja zastosujeStaneq pisze:co do ringów dziś sie pobawię, jak nie to odłączam w pizdu bo mi na postojowkach wcale nie zalezy a postojowke bede mial inaczej niz wszyscy
powiem jak zrobie, w każdym razie są przynajmniej trzy ciekawe opcje...D12 pisze:..Inaczej niż wszyscy ale podaj rozwiązanie może i ja zastosuje??
juz nie ma co pilnowac, ja je wzialemStaneq pisze:pilnuj aukcji tej babki, ona ma jeszcze jeden komplet tylko powiedziala mi ze urwany jest tam uchwyt po swietach miala dac ja do firmy spawajacej plastiki (wiec bedzie zrobione profi), może cena bedzie tez jeszcze lepsza...
zadzwon tam i sie dowiedz...a nóż, widelec
polowa?? raptem Staneq, Klari (x2), D12, Nolack i Ja...marmi pisze:ło mamo to jednak dobrze ze tych lamp nie kupiłem chociaż moja dziewczyna była za nimi.... teraz połowa cors będzie miała takie lampki....
teraz tak mowisz, a jak znow sie pokaza to pierwszy je kupiszmarmi pisze:ło mamo to jednak dobrze ze tych lamp nie kupiłem chociaż moja dziewczyna była za nimi.... teraz połowa cors będzie miała takie lampki....