halasujaca linka licznika
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
halasujaca linka licznika
jakis czas temu wymienilem linke licznika, ale strasznie halasowala tuz przy licnziku, i tak przejezdzilem jakies 3 tyg...... dzisiaj wymienilem licznik na ten z tigry i tez halasuje, ale jak reka zaqczne ruszac linka podczas jazdy to cichnie ale jak juz tylko puszcze to znow halasuje
juz kurcze nie mam pojecia co jej poradzic zeby sie zamknela. ma ktos jakies propozycje?

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: halasujaca linka licznika
moze gdzies sie opiera ? tutaj był podobny problem viewtopic.php?f=43&t=61048&p=945279&hil ... ka#p945279" onclick="window.open(this.href);return false;
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- fotograf
- Swój
- Kontakt:
A nasmarowałeś linkę wewnątrz? Wpuść tam oleju rzadkiego - niech się w środku rozprowadzi i może przestanie hałasować 

X12SZ+miniLambda ;-/
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V
X12SZ+C16NZ+C18NZ+BLOS
X12SZ+13NB+13S+C14NZ+C14SE+C16SE+X16SZ+A15SMS= moje C14XE 8V

- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
linka byla od nowosci nasmarowana ale jeszczez nia pokombinuje bo tak wytrzymac sie nie da
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Patryk
linka hałasuje ponieważ opiera się o plastiki za licznikiem miałem ten sam problem . Najprostszym rozwiązaniem jest po prostu ją czymś obwinąć na użyłem kawałka gąbki i taśmy izolacyjnej i jak ręką zabrał , problem znikną . Dzieje się tak ponieważ pancerz przenosi wibracje z linki na plastiki co daje efekt takiego try try try . polecam obwinięcie pancerza czymś miękkim i problem znika
pozdrawiam

- Koniak
- Świeżak
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Dokładnie tak, miałem to samo w CA, podobnie zrobiłem jak Majster i gotowemajster1.5 pisze:linka hałasuje ponieważ opiera się o plastiki za licznikiem