Cześć i czołem
Pochwalić sie chciałem moją corsiną, do tej pory nic nie robiłem w tym kierunku, a teraz myślę, że warto
Postawiłem ją na feli 14" ET37 szer.5.5" auto wygląda kozak i guma 185/60, mabor sport - jet.
Po 10. mam zamiar zaaplikować jej bile tylko nie jestem jeszcze zdcydowany jakie b4 czy b6.
Chciałbym zeby trochę sportu było, w sumie to nawet wiecej niz trochę, no i nie chciałbym zebów stracić, wiec nie chce totalnej dechy. Te b6 dobrze wybierają dziury, mecza w trasie na PL drogach? p.s. o stabilach nie mowię bo to chyba podstawa.
Z silnikiem chyba nic nie będę robił, nie w tym roku, biednego studenta nie stac
Troche zdjęciów
Dobrze jest?
moja biała strzała
- kerni
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: moja biała strzała
http://www.corsa-a.pl/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
rozumiem ze te b.. to bilsteiny, wydaje mi sie ze jesli nie startujesz w kjs itp, lepiej rozejzyj sie za cuplinami
na wyzej wymienionym forum moderator ma na nowe zestawy fajne ceny,
rozumiem ze te b.. to bilsteiny, wydaje mi sie ze jesli nie startujesz w kjs itp, lepiej rozejzyj sie za cuplinami
na wyzej wymienionym forum moderator ma na nowe zestawy fajne ceny,
-
- Świeżak
- Kontakt:
nie wiem, jakos to do mnie nie przemawia.
Własnie zamówiłem bile b4 gas, jeszcze musze gdzies ten stabil skołowac, na w/w forum znalazłem jedna aktualne ogłoszenie, tylko ze z wawy i koledze sie wysyłac nie chce.... ehh
Własnie zamówiłem bile b4 gas, jeszcze musze gdzies ten stabil skołowac, na w/w forum znalazłem jedna aktualne ogłoszenie, tylko ze z wawy i koledze sie wysyłac nie chce.... ehh
THIS IS CORSA!
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
b4 to zwykly zamiennkik. b6 juz sa sztywniejsze i na przyszlosc lepsze jak chcialbys zglebic auto
-
- Świeżak
- Kontakt:
Nie jestem fanem gleby, znaczy jestem ale nie w polsce. Długo sie zastanawiałem b4 czy b6, znajomy mnie na b6 namawiał, ale fundusze wzieły górę.
Od moich aktualnych wydymanych amortyzatorów pewnie jeszcze seryjne, mysle ze beda o niebo lepsze, sztywniejsze?
do tego stabil, i bedzie malinowo, mam nadzieje
20.07.2008
Bilstein B4 on board
Jeździ sie świetnie, autko stoi troszeczke wyżej, no ale to się jeszcze ułoży
Na początku miesiąca kupuje stabilek, bo jak na razie pieniądze są towarem deficytowym
Zadowolony z B4 jestem są odpowiednio twarde, takich amorkow chciałem, b6 to dla mnie jak na gdańskie drogi zbytni hardcore.
Teraz pytanie:
Pod ten amorek, B4, zakładalibyscie jakieś spręzyny czy serie byście zostawili? Jezeli zmiana to jakich szukac? jakaś seryjna długość tylko ze twardsze?
Od moich aktualnych wydymanych amortyzatorów pewnie jeszcze seryjne, mysle ze beda o niebo lepsze, sztywniejsze?
do tego stabil, i bedzie malinowo, mam nadzieje
20.07.2008
Bilstein B4 on board
Jeździ sie świetnie, autko stoi troszeczke wyżej, no ale to się jeszcze ułoży
Na początku miesiąca kupuje stabilek, bo jak na razie pieniądze są towarem deficytowym
Zadowolony z B4 jestem są odpowiednio twarde, takich amorkow chciałem, b6 to dla mnie jak na gdańskie drogi zbytni hardcore.
Teraz pytanie:
Pod ten amorek, B4, zakładalibyscie jakieś spręzyny czy serie byście zostawili? Jezeli zmiana to jakich szukac? jakaś seryjna długość tylko ze twardsze?
THIS IS CORSA!