Szukam elektryka

Wszystkie informacje o elementach układu elektrycznego Corsy B.
ODPOWIEDZ
Krzynio
Bez listowiec ;-)
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Szukam elektryka

Post autor: Krzynio »

Siemka, jeżeli ktoś zna sie na elektryce dobrze i chce mi pomoc poprawić wygląd wnętrza i jest z okolic sląska to niech napisze mi na gg. oczywiście pomoc płatna :) gg 920020
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Re: Szukam elektryka

Post autor: czester 1 »

Oferujemy następujące usługi z dziedziny elektrycznej:

- Instalacje elektryczne
- Serwis i naprawa instalacji elektrycznych
- Badania i pomiary, przeglądy okresowe
- Szafy rozdzielcze, szafy licznikowe
- Remonty, konserwacja i utrzymanie obiektów i firm

oraz http://allegro.pl/item401296181_pomiary ... mowej.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :grin:
Obrazek
HANI
Świeżak

Post autor: HANI »

SKONTAKTOJ SIE Z CURSOREM ON JEST DOBRY W TE KLOCKI :-D
Krzynio
Bez listowiec ;-)
Kontakt:

Post autor: Krzynio »

Koledzy juz zrobiłem to co chciałem, teraz tylko mi potrzebne białe tarcze do zegarów. :)

p.s temat do usunięcia.
ptaku
Nowy
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: ptaku »

Prblemy jakie mam z moim drugim autem Astrom G
panowie Doradźcie coś sensownego bo ja już nie mam pomysłów
zacznę od wentylatorów bo z nimi najdłużej się borykam a konkretnie po rozgrzaniu silnika i pracy na klimatyzacji wentylatory śmigają na 1 biegu ale kiedy temperatura idzie w górę i powinien włączyć się drugi bieg objaw jest następujący zapala sie kontrolka z wentylatorów i wentylator chłodnicy staje a wentylator klimy wchodzi na wysokie obroty diagnoza elektryka padła centralka no to zmieniłem na inna problem nie ustał elektryk mówi też padnięta no to ja następną ale niestety problem nie zniknął
Teraz ABS I TC
w zeszłym roku padły mi łożyska w kołach wiec zmiana na FAG mówię nie wygłupiam sie z SKF bo drogie no i miesiąc spokoju i zapalają sie kontrolki szybka diagnoza i wyszło prawe przednie koło błąd sygnału no to kolejna zmiana piasty na FAG ale 100 km dalej problem wrócił objechałem tak zime i doszedł problem minimalnych skoków wskazówki prędkościomierza zaraz po odpaleniu zimnego auta no to mówie wymieniam obie piasty na SKF 600 zł poszło a tu nic diagnoza elektryka sterownik pompy padł noto założył drugi 20 km ok i problem znowu jest dokładnie taki sam pali sie abs i skacze wskazówka
A żeby tego było mało to po wizycie u elektryka na wymianę pompy zaczeła sie też zapalać kontrolka silnika no to ja diagnoza i wyszło P0351
-? Nieprawidłowy zapłon, cyl. 1 lub 4 obiaw był taki że silnik na wolnych obrotach nierówno pracował i po chwili zapala sie kontrolka dodam ze na gazie problemu z silnikiem nie ma znaczy chodzi równo
Elektryk na to na odpalonym silniku zaczął wyjmować kable wysokiego napięcia i gada że mam je wymienić no to zmiana kabli i świec ale niestety nic to nie dało
ratujcie bo teraz palą mi sie już wszystkie możliwe pomarańczowe kontrolki ostrzegawcze
Macie jakiegoś dobrego elektronika najlepiej z okolic śląska który by to ogarnął ?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Elektryczny”