Drift atack Czestochowa - moje podsomowanie wrazen
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Drift atack Czestochowa - moje podsomowanie wrazen
dzisiaj odbył sie pod Czestochowa Japan Drift Atack, pojechalismy sobie grupka 9 autek, podroz ciakwa szkoda ze prawie ciagle ciagle bylem na koncu (ubolewam nad nie nadajaca sie na takie trasy skrzynia( idalna n a miasto beznadziejna na trasy)) byl to moj pierwszy ogladany profesionalny drift na zywo i musze powiedziec ze dawno tak podekscytowany nie bylem. na tak ciasnym torze tak kontrolowac auto na cm-try od krawedzi toru to juz jest wyczyn. wygrał koles 20 lat w 200sx s14 w kolorze majtowym błekicie.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Drift atack Czestochowa - moje podsomowanie wrazen
kilka fotek mam a dlatego kilka bo aparat padł i co ciekawsze to cykalem telefonem. znajde chwilke to wrzuce na fotrosik i pozniej tutaj.