witam,
szukam niedrogiej nawigacji, budżet jaki chce wydac na nowy sprzęt to ok 600zl znalazlem taka oto nawigacje Pentagram P 5210 mam pytanie czy ktos z forumowiczow moze sie wypowiedziec na temat nawigacji marki Pentagram? czy lepiej kupic MIO??
nowa nawigacja
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: nowa nawigacja
Nawigacja ma byc pod windowsa ?
Jakies kryteria wyboru ? bo np. Lark 35.3 tez mozna odblokowac i psoatwić jakaś mape
a cena o połowe mniejsza 
Jakies kryteria wyboru ? bo np. Lark 35.3 tez mozna odblokowac i psoatwić jakaś mape

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Larka osobiscie bym nie kupil, jakos za bardzo chinsko mi to brzmi
(moze jestem uprzedzony), za to mante tak, choc pewnie taka sama chinszczyzna, ale tania i dobrze dziala

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ojczulek kupił sobie w jakiejś promocji Lark 35.0 (około 200zł) i bez problemu uruchomiłem mu na nim automapę. może ekran nie grzeszy wielkością, ale jest całkiem całkiem.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
ja dozuce 5 gr. o biedronkowych navii ... w lutym kolega kupil Akire w wakacje ja kupilem Navia i ostatnio kolega kupil tez Navia z troszke zminionym softem... wszystkie sa rozblokowane do windowasa maja wgrane po kilka map, program do muzyki i filmow i kilka innych bajerow. raz na jakis czas lubia sie zawiescic ale restet i po sprawie. Zadnych problemow nie stwarzaja a za te pieniadze zabawka bardzo fajna i przydatna