posiadam corse B do sportu obecnie auto posiada homologowaną klatkę SPARCO, kubły, Bilstein'a.
więcej napisze jak znajdę chwile czasu bo auto przechodzi cały czas modyfikacje. Auto będzie jeździć w KJS mam nadzieje ze już nie długo.

chyba BilsteinDemonek pisze: Bleistain'a
podziwiamDemonek pisze:jeżdżę tez na codzień tym autem
nie.A-rek pisze:jesli jestem dobrze poinformowany to jest tam 1.6 16V
ojj kruszyn kruszyn, tutaj się napewno nie zgodzę, do KJS są conajmniej 4 jednostki które mi właśnie wpadły do głowy, i napewno o niebo lepiej spiszą się w tego typu zabawach.kruszyn1 pisze:chyba jedyna rozsądna jednostka do KJSów
Waży kilka kg więcej niż 1.6 16V. Aku na tył i jest jak seria GSikruszyn1 pisze:20ne też jest ciężki
jezeli xe to ja celuje w c20xe czyli miesi sie w klasie 4 w kjs... klatki do byle czego sie nie wsadza:> no chyba ze mocno zadlubane x12xe (watpie bo w tej klasie swifty gti wymiataja) lub x16xe (odpowiednio klasa 2, 3 )cwirus88 pisze:ajj wy zaraz mówicie o silnikach ....xe![]()
tu w niektorych wojewodztwach (zalezy od smutnego pana na BK ) mozesz sie przejechac bo albo zapinki albo seryjny.. 2 na raz teoretycznie byc nie moga ale jak mowie to zalezy od tego jak smutny bedzie panDemonek pisze:oprócz zapinek jest tez seryjny zamek.