jakie przełożenie główne ?

Wszystkie informacje o elementach układu napędowego i skrzyniach biegów montowanych w Corsie B.
ODPOWIEDZ
kleryk
Bez listowiec ;-)
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

jakie przełożenie główne ?

Post autor: kleryk »

Witam potrzebuje informacji na temat przełożeń głownych tzn. jakie przełożenie moge założyc i czy wogole podejdzie jakieś krótsze do skrzyni F15. Najlepiej jak wogole jakieś pasuje to najkrótsze jakie tylko jest :-D Zaczolem przerabiać corse B GSI 1993r na KJS i po kilku startach wiem ze skrzynia musi być krutsza bo na 2 biegu mocy brak zeby sie zebrać z pachołka. Chetnie tez bym sie cos dowiedział bliżej o jakimś kolektorze dolotowym i wydechowym tzn. jak ktoś robi to jakieś namiary cena czy jakieś foto to sam moze cos wystrugam :P a i jeszce jedna sprawa mam zawias koni sport ale juz niedomaga gdzie regenerować albo gdzie jakieś amorki kupie fajne w dobrej cenie co by chwile pochodziły :twisted:
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Kontakt:

Re: jakie przełożenie główne [cB]?

Post autor: Mat »

opcja "szukaj" z wykorzystaniem slow "kolektor" "przelozenie" "skrzynia"...napewno pomoze
kleryk
Bez listowiec ;-)

Post autor: kleryk »

spoko jakby były jakieś konkrety to bym znalazł ale jak narazie to boxa znalazłem ale nie widze zeby ktos zmieniał przełożenie tylko zmienia skrzynie :-x
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mat »

o ile pamiętam jedna osoba na forum bawiła się przełożeniami, o kolektorze z c20xe 4-2-1 wydechowym też jest sporo...trochę poszukasz to znajdziesz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ Napędowy”