jakie przełożenie główne ?
-
kleryk
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
jakie przełożenie główne ?
Witam potrzebuje informacji na temat przełożeń głownych tzn. jakie przełożenie moge założyc i czy wogole podejdzie jakieś krótsze do skrzyni F15. Najlepiej jak wogole jakieś pasuje to najkrótsze jakie tylko jest
Zaczolem przerabiać corse B GSI 1993r na KJS i po kilku startach wiem ze skrzynia musi być krutsza bo na 2 biegu mocy brak zeby sie zebrać z pachołka. Chetnie tez bym sie cos dowiedział bliżej o jakimś kolektorze dolotowym i wydechowym tzn. jak ktoś robi to jakieś namiary cena czy jakieś foto to sam moze cos wystrugam
a i jeszce jedna sprawa mam zawias koni sport ale juz niedomaga gdzie regenerować albo gdzie jakieś amorki kupie fajne w dobrej cenie co by chwile pochodziły 
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
Re: jakie przełożenie główne [cB]?
opcja "szukaj" z wykorzystaniem slow "kolektor" "przelozenie" "skrzynia"...napewno pomoze
-
kleryk
- Bez listowiec ;-)
spoko jakby były jakieś konkrety to bym znalazł ale jak narazie to boxa znalazłem ale nie widze zeby ktos zmieniał przełożenie tylko zmienia skrzynie 
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
o ile pamiętam jedna osoba na forum bawiła się przełożeniami, o kolektorze z c20xe 4-2-1 wydechowym też jest sporo...trochę poszukasz to znajdziesz