Na poczatku chcialbym sie przywitac.
Mam Corse 1l 12v 2000r. Moj problem polega na tym, ze jak jest autko zimne to jest wszystko wporzadku i jedzie jak nalezy a jak silnik sie zgrzeje to przy zmianie biegow zaczyna mulic i po paru sekundach znowu jedzie dobrze. Bylem u mechanika i podlaczyli corsine pod komputer, wykrylo ze jest zspsuty przeplywomiez powietrza. Wymienilem i dalej to samo. Filtry tez powymienialem przy zmianie oleju. Tak samo swiece i ten panel , ktory nakladany jest na swiece i dalej to samo. Moze ktos z was mial podobny problem. Dzieki
Mulenie corsy
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Mulenie corsy
Witam
Ja mam te same objawy w swojej corsie 1.0 99' jak jest zimna to tylko jeździć. No ale niestety gdy się zagrzeje w korku żeby ruszyć z jedynki jest wielki problem samochodem szarpie. a na dalszych biegach też jeździ jakby chciała a nie mogła. wymieniona przepływka, świece, filtr powietrza i oleju.
Ja mam te same objawy w swojej corsie 1.0 99' jak jest zimna to tylko jeździć. No ale niestety gdy się zagrzeje w korku żeby ruszyć z jedynki jest wielki problem samochodem szarpie. a na dalszych biegach też jeździ jakby chciała a nie mogła. wymieniona przepływka, świece, filtr powietrza i oleju.
-
- Bez listowiec ;-)
Dzisiaj bylem u mehanika znowu podlonczyl mi korsine pod kompa.I to jest sonda lambda zrobil mi cos z kablem bo mialem leko pszerwany narazie jezdzi lepiej nisz pszed tem no ale bende musial kupic nowa a to kosztuje .
- Mat
- Nowy
- Kontakt:
Cieszymy się że już lepiej ale teraz popracuj nad pisownią:) bo jak się czyta to włosy dęba stają:)
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Pamiętaj też o tym zeby kupic oryginalną sondę bo z podróbkami sa problemy.
Faktycznie z pisownią u Ciebie jest masakra
Faktycznie z pisownią u Ciebie jest masakra
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.