Jezeli chodzi o wzmaki... To powiem z wlasnego doswiadczenie ze ok... markowe JBL czy cos fajnie gra
Ale np. na allegro lub od ludzi ktorzy siedza w sprzetach Car Audio da sie czesto wyrwac sprzeciki o ktorych malo co kto slyszal wiec nikt nie wie co to jest i co jest warte... A bywa tak ze wzmaki ktore nie sa znane bija na glowe wszytskie Magnaty, JBL czy inne...
U mnie osobiscie gra amerykanski Power Acustic ktory ma 560 mocy w RMS'ie i jest zabazpieczony na 60A
Szczerze to kupilem go za 200 zl
I teraz tak... ten moj wzmak jest akurat 4-ro kanalowy z tytulu ze on sam ciagnie mi pod kondensatorem przedni zestaw hertz'a i tylna poleczke... Powiem szczerze ze jest wystarczajacy chodz moglby byc troszke mocniejszy...
Do tego jak by Ci przyszla skrzynka do bagaznika to szukasz czegos pod glosnik... jak w najblizszym czasie kupuje 1ohm'owy glosnik ground zero (zwazywszy ze przewaznie nawet te 2 cewkowe glosniki maja 2 ohm'y) i bede go ciagal monoblockiem wlasnie pod 1ohm...
Takze spokojnie, wszytsko jest do przemyslenia... trzeba siasc na spokojnie, zastanowic sie czego sie chce, jak to ma grac... U mnie jest juz chyba z 2 czy 3 ewolucja sprzetu i w chwili obecnej znowu rozprzedaje wszytsko bo zmianiam specyfikacje... W chwili obecnej w przedniej czesci auta robie bardzo ale to bardzo mocny i czysty wokal zeby w odsluchu mozna bylo odkryc kazda roznice dziwku, tyl bedzie ciagal do tego soczystym lekkim bass'em a bagaznik zrobi reszte...
Takze spokojnie i po malu do przodu
Polece Ci tylko tyle ze czasem nie ma co sie napalac na cos na czym jest markowy napis a co wogole nie zagra bo sie okaze ze to pic na wode...
Jakbys mial jakies pytania to pisz

- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!