witam jestem tu nowy i mam pytanko: ile bede potrzebował zarowek i przede wszystkim jakie do zmiany podswietlenia zegarow i tych licznikow oraz wyswietlacza (tego na srodku deski rozdzielcze)?
z gory dziekuje za pomoc
podświetlenie zegarow corsa c
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: podświetlenie zegarow corsa c
Proponuje Ci napisać do kogoś na priv kto ma ten sam model. Chętnie bym Ci pomógł ale mam troszkę starsze auto i nie wiem czy rozwiązanie jest podobne.. ..........
Przepraszam jak kogoś wprowadziłem w błąd i naruszyłem regulamin ale chciałem tylko pomoc
Przepraszam jak kogoś wprowadziłem w błąd i naruszyłem regulamin ale chciałem tylko pomoc
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2009, o 09:52 przez 071KOZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam 071KOZ
- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
powiedz mi co twój post wnosi do tej sprawy?071KOZ pisze:Proponuje Ci napisać do kogoś na priv kto ma ten sam model. Chętnie bym Ci pomógł ale mam troszkę starsze auto i nie wiem czy rozwiązanie jest podobne.. ..........
bo mi się wydaje że to jest czyste nabijanie postów
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
W5W, chyba 4 na licznik i 2 na TIDa, ale niech sie wypowiedza ludki, ktorzy podswietlali.
Najlepiej kupic oszlifowane diody na allegro. Wtedy efekt jest calkiem fajny
Przy okazji moglbys sie pochwalic efektem, bo mi niebieski kolor chodzi po glowie
Przy okazji moglbys sie pochwalic efektem, bo mi niebieski kolor chodzi po glowie
-
- Bez listowiec ;-)
juz zrobilem to podswietlenie bo dorwalem "sam naprawiam" i rozebralem wszystko i byly potrzebne 3 diody led z cokolem na zegary ale niestety nie udalo mi sie zmienic podswietlenia wyswietlacza i wciaz nie mam pomyslu jak to zrobic...daj maila to jak zrobie foty to przesle pzdrpirat pisze:W5W, chyba 4 na licznik i 2 na TIDa, ale niech sie wypowiedza ludki, ktorzy podswietlali.