Jakie amortyzatory ?
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Jakie amortyzatory ?
Mam taka oto sprawe. Bede musiał w jakims niedługim czasie amortyzatory wymienic. Naturalnie wiem że najlepiej byłoby posadzic fure i kompletnie nowa zawieche wpakowac ale kasy bede potrzebował sporo w wakacje więc to musi poczekać. Tak wiec jakby ktos mógł napisac ile kosztuje komplecik do Corsy B? Dodam jeszcze że mam wersje sport czyli jakieś krótsze gazówki sa sprzodu bo fura fabrycznie posadzona troche. Z tyłu to nie wiem czystandard czy tez jakies inne. Chodzi mi jednak o zorientowanie się w jakich granicach komplecik i jakie najlepiej polecacie. Może jakieś twardsze które podejdą do tych sprezyn co mam teraz? Poradzcie... Dzięki 

CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ten temat do woda na mlyn dla wowiq'a
jakie polecamy - wszyscy poleca bilstein'a, koni'ego... ale to chyba poza zasiegiem przecietnego fifo. dlatego ja polece sachs'y z serii advantage lub supertouring. to sa gazowo-olejowe amorki o wiekszej twardosci i w dobrych cenach. powiem wiecej: sam takie mam i sobie chwale - u mnie pracuja one dodatkowo w troszke mniej sprzyjajacych warunkach bo mam springi od eibacha -30mm. powiem jeszcze wiecej - niedlugo bedzie testowal je pooh. a zeby nie bylo, ze za duzo gadam podzwon po serwisach w krakowie i popytaj juz konkretnie o ceny tychze konkretnych amorkow wraz z odbojami i daj znac na forum ile sobie za nie zycza. byc moze wow motor parts bedzie mial dla Ciebie lepsza oferte 

c20rsa, czlowieku meeen!