LotkA
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- brzoza89
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
LotkA
Witam
zakupiłem lotkę do mojej cosiarki, no i mam pewien problem czy mogę tą lotkę przykleić na kleju czy muszę ją przykręcić tak jak fabrycznie wychodziły, bo gdy zdjąłem ją z innej corsy widziałem ze w klapie tylnej są 4 dziurki do przykręcania tej lotki... prosze o pomoc....
zakupiłem lotkę do mojej cosiarki, no i mam pewien problem czy mogę tą lotkę przykleić na kleju czy muszę ją przykręcić tak jak fabrycznie wychodziły, bo gdy zdjąłem ją z innej corsy widziałem ze w klapie tylnej są 4 dziurki do przykręcania tej lotki... prosze o pomoc....
Re: LotkA
Co za różnica ? musisz użyć mocnego kleju.. a i tak i tak robisz to raczej na stałe ?? a więc ja bym raczej wiercił i przykręcił.. wg mnie mniej roboty i bezpieczniejsze.. Ja bym się ciągle patrzył czy mi nie odleciała na kleju..brzoza89 pisze:Witam
Szyby to nie spoiler.. i nie są tylko na klejuTom pisze:a na szyby też patrzysz??? one też są na kleju i pewnego dnia klej może puścic i zostaniesz bez szybbarts89 pisze:Ja bym się ciągle patrzył czy mi nie odleciała na kleju..
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
przykro mi... boczne szyby i tylna szyba w corsie B jest tylko na klej do szyb...
i zapewniam cie ze jesli powierzchnia klejona pod spoiler bedzie dobrze przygotwana to niema prawa nic odpasc.
widac jeszcze nie miałes stycznosci z czyms takim jak klej do szyb.
ja mam lotke ori GM juz ponad rok na klej i jakos mi nie odpadła
i zapewniam cie ze jesli powierzchnia klejona pod spoiler bedzie dobrze przygotwana to niema prawa nic odpasc.
widac jeszcze nie miałes stycznosci z czyms takim jak klej do szyb.
ja mam lotke ori GM juz ponad rok na klej i jakos mi nie odpadła