Troche to zajelo zanim odnalazlem ten watek na waszym forum...2 miesiace temu stalem sie posiadaczek tej oto wspanialej cb od chlopaka ktory ja kupil od artsa...tutaj stary watek...
Corsa narazie jest w stanie oplakanym,stala ponad rok na placu,po otwarciu w srodku w dniu zakupu na dachu,kubelkach,klatce i kierownicy wszedzie byla zielona plesn...Poniewaz aku byl padniety,nie bylo ani OC ani przegladu ,z dusza na raminiu o 2 w nocy na lince zostala doholowana 10 km na moje podworko....Kupno nowego akumulatora,i nie dziala...szybka diagnoza-padl przekaznik pompy paliwa bo na krotko dzialala...po zakupie next dzien corsa zagadala...wrazenia z jazdy...whoho

Narazie corsa stoi na podworku bo nie mozna z niego wyjechac - za niski gwint

W planach narazie doprowadzenie do wygladu bo zderzak przed polamany trzyma sie na trytytkach,progi i nakladki na nadkola odpadaja,szyba przednia nie wlozona do konca,nie dziala licznik,nagrzewnica(wiec nie da sie jezdzic przy wilgoci bo odrazu wszystko paruje)...Nie wiem czy arts mial klatke czy to poprzedni wlasciciel wsadzil ale buda wyglada jakby do wstawienia tej klatki ktos wyspawal slupek a potem go zle wpasowal

Troche pracy bedzie ale jeszcze w te wakacje na S sie pojawie

Pozdr
ps : jakby ktos mial telefon do artsa to bardzo bym poprosil na prv bo mam pare pytan co do historii auta,chce zaczac zbierac graty poki maluch stoi...
DANE :
MODEL: 1997, corsa B
SILNIK: c20xe,walek swiatek ===> juz czeka c20let
UKLAD DOLOTOWY: dolot Lexmaul,stozek KN
UKLAD WYDECHOWY: el-tec
ELEKTRONIKA: seria ===> docelowo SA
UKLAD NAPEDOWY: F20 ====> F28
ZAWIESZENIE: gwint Weitec
HAMULCE: 256x24 ===> mozliwe ze 284
WNETRZE: 2x bimarco,klatka
AUDIO: dzwiek silnika
MOC: 168 km / 197 nm