Mam pytanie parę dni temu widziałem w Corsie B działającą kierownice wielo funkcyjna jak to jest zamontowane, gdy tam jest inny wieloklin znalazłem dzisiaj na allegro
http://moto.allegro.pl/item1015556387_k ... skora.html
ze była przejściówka gdzie to jest dostępne, bo posiadam taką kierownice kompletna i nie ukrywam ze założyłbym sobie coś takiego, a można ją w tedy podłączyć do każdego radia to jest strona
http://www.piloty.pl/
robią moduły do takich kierownic
Kierownica Astra G ---> Corsa B
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Kierownica Astra G ---> Corsa B
Niezły patent!
Może warto wykonać telefon do ASO Opla?
Z tego co jest napisane na aukcji można wywnioskować, że ten wieloklin jest tam nabijany i można go wyjąć, co oznacza, że powinien być dostępny w ASO jako część.
Chyba, że jest to jakiś nieoryginalny patent wykonywany przez niewiadomo kogo... a wtedy nie ryzykowałbym.
Swoją drogą - sterowanie w kierownicy w cB to fajna sprawa
Na mojej liście życzeń jest jeszcze tempomat do cB
))
pozdr,
Może warto wykonać telefon do ASO Opla?
Z tego co jest napisane na aukcji można wywnioskować, że ten wieloklin jest tam nabijany i można go wyjąć, co oznacza, że powinien być dostępny w ASO jako część.
Chyba, że jest to jakiś nieoryginalny patent wykonywany przez niewiadomo kogo... a wtedy nie ryzykowałbym.
Swoją drogą - sterowanie w kierownicy w cB to fajna sprawa

Na mojej liście życzeń jest jeszcze tempomat do cB

pozdr,
Bacownik
Czy teoria zgadza się z praktyką? W teorii tak, w praktyce nie.
Czy teoria zgadza się z praktyką? W teorii tak, w praktyce nie.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Kierownica Astra G ---> Corsa B
swego czasu letis takowy popełnił w swojej corsie, czesci chyba z omegi B były.bacownik pisze: Na mojej liście życzeń jest jeszcze tempomat do cB))
viewtopic.php?f=43&t=66445
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert