Złodzieje felg ;)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Konik
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Grzegorz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Złodzieje felg ;)

Post autor: Konik »

dzisiaj zauważyłem lekkie stukanie na kierownicy, przejechałem jakieś 20km bo jechałem A4 do Balic.
Dojechałem na kryspinów szarpie za koło, koło lekko goni, pierwsza myśl"łożysko:/" dojechałem do siebie. Podnosze auto patrze koło goni tarcza stoi w miejscu. . .
Okazało sie ze jakaś k* * * * chciała mi ukraść koła i 3 szpilki w 2 kołach były popuszczone:/ 4-tej nie popuścili bo blokada trzymała. Szukam juz garażu na wynajem. . .!
Obrazek
"Nigdy nie lekceważ corsy" ;D
c16xe --> ... ;)

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Zioo
Nowy
Imię: Adam
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Złodzieje felg ;)

Post autor: Zioo »

norma ... ja w poniedzialek tydzien temu widzialem nowiutka mazde mx-5 na cegielkach pod blokiem... widac bylo, ze swiezutka, bo hantle, zawias, no wszystko swiecilo jeszcze ...
przejezdzalem o 9 stala, o 10 juz stalo 3 lepkow i gdzies dzwonilo..
ja swojej nie zostawiam pod blokiem ... niestety gowniarze nawet nakretki na wentyle wykrecaja...
jak mieszkalem jeszcze z rodzicami na os domkow, zostawialem auto ulice dalej i moglo stac otwarte, i nikt nie ruszyl, bo wiedzial czyje to auto, a tu szczescie, ze jest garaz (a ze prad i kanal to juz wogole :D :)
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

dramat jest z tymi kradziejami :-? jak tylko zbliżają się jakieś święta albo wakacje to przez osiedle przechodzi szarańcza. Wkłady do lusterek ginęły kilkukrotnie, po oznakowaniu jak na razie są, za to zajumali dekielki od alufelg :bardzozly:

Jest popyt jest podaż :x
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
Tom
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: Tom »

nie tylko u nas, byłem w tym roku w Chorwacji i po pierwszej nocy zaimali mi alu nakrętki na wentyle, na następną noc już pościągałem dekielki, dobrze że im nie przyszło na myśl żeby je podpierdzielic w tą pierwszą noc. Cała akcja działa się pod prywatnym domem, oczywiście brama zamknięta...
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”