dzisiaj zauważyłem lekkie stukanie na kierownicy, przejechałem jakieś 20km bo jechałem A4 do Balic.
Dojechałem na kryspinów szarpie za koło, koło lekko goni, pierwsza myśl"łożysko:/" dojechałem do siebie. Podnosze auto patrze koło goni tarcza stoi w miejscu. . .
Okazało sie ze jakaś k* * * * chciała mi ukraść koła i 3 szpilki w 2 kołach były popuszczone:/ 4-tej nie popuścili bo blokada trzymała. Szukam juz garażu na wynajem. . .!
Złodzieje felg ;)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Złodzieje felg ;)
norma ... ja w poniedzialek tydzien temu widzialem nowiutka mazde mx-5 na cegielkach pod blokiem... widac bylo, ze swiezutka, bo hantle, zawias, no wszystko swiecilo jeszcze ...
przejezdzalem o 9 stala, o 10 juz stalo 3 lepkow i gdzies dzwonilo..
ja swojej nie zostawiam pod blokiem ... niestety gowniarze nawet nakretki na wentyle wykrecaja...
jak mieszkalem jeszcze z rodzicami na os domkow, zostawialem auto ulice dalej i moglo stac otwarte, i nikt nie ruszyl, bo wiedzial czyje to auto, a tu szczescie, ze jest garaz (a ze prad i kanal to juz wogole

przejezdzalem o 9 stala, o 10 juz stalo 3 lepkow i gdzies dzwonilo..
ja swojej nie zostawiam pod blokiem ... niestety gowniarze nawet nakretki na wentyle wykrecaja...
jak mieszkalem jeszcze z rodzicami na os domkow, zostawialem auto ulice dalej i moglo stac otwarte, i nikt nie ruszyl, bo wiedzial czyje to auto, a tu szczescie, ze jest garaz (a ze prad i kanal to juz wogole

Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
dramat jest z tymi kradziejami
jak tylko zbliżają się jakieś święta albo wakacje to przez osiedle przechodzi szarańcza. Wkłady do lusterek ginęły kilkukrotnie, po oznakowaniu jak na razie są, za to zajumali dekielki od alufelg 
Jest popyt jest podaż

Jest popyt jest podaż

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Tom
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
nie tylko u nas, byłem w tym roku w Chorwacji i po pierwszej nocy zaimali mi alu nakrętki na wentyle, na następną noc już pościągałem dekielki, dobrze że im nie przyszło na myśl żeby je podpierdzielic w tą pierwszą noc. Cała akcja działa się pod prywatnym domem, oczywiście brama zamknięta...