Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Liczyłem na większe zainteresowanie wróciłem z urlopu, patrze na listę pochwał a tam żadnej pochwały Straszliwie ciężko jest Was zmotywować do działania
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Spokojnie Panie Kierowniku. Śledze wątki techniczne i w zasadzie nie było takiego zapytania do którego odpowiedź zasłużyłaby na ocenę. No dobra moze dwa pytania były ale faktycznie nie doczekały się oceny. Moim zdaniem to wynika z faktu ze pytania pochodziły od nowych uzytkowników forum którzy nie bardzo się jeszcze orientują co i jak
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
!markos pisze:jak tak cisniesz i poganiasz w watkach, zeby dawac pochwaly, to sie pojawily..
W momencie kiedy pisałem tego posta, nie przypominałem o możliwości nadawania pochwał bo liczyłem, że użytkownicy przeczytali ogłoszenie i zaczną korzystać z nowej funkcjonalności. Niestety przeliczyłem się ... w związku z czym pojawiły się przypomnienia co jak widać odniosło skutek
Ps. nie mam nic przeciwko aby inni użytkownicy przypominali o takiej możliwości o ile nie robią tego w sposób "pomogłem Ci, daj mi pochwałę"
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
W nowej wersji forum zmieniło się kilka rzeczy ale system pochwał pozostał Pochwały działają w forum Pomoc i Porady i jego podforach.
Przycisk do udzielenia pochwały znajduje się w widoku postu
pochwa.PNG (4.1 KiB) Przejrzano 8854 razy
Lista pochwał widoczna jest w menu.