zawieszenie cb gsi

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia Corsy B.
ODPOWIEDZ
dragon
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

zawieszenie cb gsi

Post autor: dragon »

mam maly problem bo popekaly mi sprezyny z przodu w mojej gsi i z tewgo co wiem to gsi lezy 30 mm nizej niz seryjna cb, czy zastosowanie sprezyn od zwyklej cb ktore obnizaja np - 40 mm po zalozeniu do mojej daly by - 10 mm ?? :-D chcialem zalozyc dedykowany zestaw - 30 do cb gsi ale to lacznie daje - 60 od zwyklej i nie wjade do garazu a - 10 pasowaly by akurat tylko mam watpliwosci czy to przejdzie, prosze o opinie
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Re: zawieszenie cb gsi

Post autor: przyciaga »

Rany człwoieku uzywaj znaków interpunkcyjnych bo nie mogę tego przeczytać. Próbowałam chyba z 5 razy i nic nie rozumiem :-?
dragon pisze: czy zastosowanie sprezyn od zwyklej cb ktore obnizaja np - 40 mm po zalozeniu do mojej daly by - 10 mm ??
Nie, dałyby -40 mm
Wymieniasz sprężyny z corsy B GSI które jak wieść niesie jest nizej o -30mm na spręzyny które obnizaja -40mm
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
RotkiV
Swój
Imię: Wiktor

Post autor: RotkiV »

to moze ja wytłumacze prosciej a przynajmniej sprobuje, obnizaja sprezyny nie amortyzatory bynajmniej w głownej mierze. wiec jesli na swoje amortyzatory zalozysz sprezyny -40 to bedzie okolo tych -40
Awatar użytkownika
Cougar
Nowy
Imię: Krzychu

Post autor: Cougar »

leza mi springi do gsi...jak sobie po nie sam przyjediesz to oddam za czteropak ;)
c16xe was BIG BUMed...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenie”