zawieszenie cb gsi
zawieszenie cb gsi
mam maly problem bo popekaly mi sprezyny z przodu w mojej gsi i z tewgo co wiem to gsi lezy 30 mm nizej niz seryjna cb, czy zastosowanie sprezyn od zwyklej cb ktore obnizaja np - 40 mm po zalozeniu do mojej daly by - 10 mm ??
chcialem zalozyc dedykowany zestaw - 30 do cb gsi ale to lacznie daje - 60 od zwyklej i nie wjade do garazu a - 10 pasowaly by akurat tylko mam watpliwosci czy to przejdzie, prosze o opinie

- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: zawieszenie cb gsi
Rany człwoieku uzywaj znaków interpunkcyjnych bo nie mogę tego przeczytać. Próbowałam chyba z 5 razy i nic nie rozumiem
Wymieniasz sprężyny z corsy B GSI które jak wieść niesie jest nizej o -30mm na spręzyny które obnizaja -40mm

Nie, dałyby -40 mmdragon pisze: czy zastosowanie sprezyn od zwyklej cb ktore obnizaja np - 40 mm po zalozeniu do mojej daly by - 10 mm ??
Wymieniasz sprężyny z corsy B GSI które jak wieść niesie jest nizej o -30mm na spręzyny które obnizaja -40mm
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
- Podziękował;: 0
to moze ja wytłumacze prosciej a przynajmniej sprobuje, obnizaja sprezyny nie amortyzatory bynajmniej w głownej mierze. wiec jesli na swoje amortyzatory zalozysz sprezyny -40 to bedzie okolo tych -40
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
- Podziękował;: 0
leza mi springi do gsi...jak sobie po nie sam przyjediesz to oddam za czteropak 

c16xe was BIG BUMed...