Byl taki okres ze notorycznie padaly mi zarowki pod zegarami az wkoncu wybralem sie do elektryka bo myslalem ze jakies spiny tam mam i to dlatego ale stwierdzil ze jest oki zalozylem nowe i od 6 miechow naszczescie nie padaja, ale nie moze byc za pieknie dzis padly mi wszystkie na nawiewach i przelacznikach wiec zgodnie z instrukcja z www bodajrze corsa.of.pl i wszystko spok doszedlem dop momentu aby odzdzielic ten czrny panet od tylnego i tu jepssss ni chu... udalo mi sie tylko wyjac pokreto od regulacji kierunku nawiewu dalej lipa:(:(
pomeczylem sie troche i nic wiec zlozylemn o kupy i nie wiem co dalewj z tym shitem poczac
Jak zdjąc pokrętło nawiewu
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Bawiłem się już tym kilka razy i zawsze wychodziło, napisz dokładnie czego nie mozesz zdjąć?? pokrętła od "mocy nadmuchu" tam gdzie jest ogrzewanie tylniej szyby?? A "biały" plastik od czarnego zdejmujesz dopiero jak odłączysz to wszystko od linek z tyłu, pokażą Ci się dwie śrubki i po kłopocie. Pozdrawiam i powodzenia
-
- Swój
- Kontakt:
UcHO pisze:Bawiłem się już tym kilka razy i zawsze wychodziło, napisz dokładnie czego nie mozesz zdjąć?? pokrętła od "mocy nadmuchu" tam gdzie jest ogrzewanie tylniej szyby?? A "biały" plastik od czarnego zdejmujesz dopiero jak odłączysz to wszystko od linek z tyłu, pokażą Ci się dwie śrubki i po kłopocie. Pozdrawiam i powodzenia
nie moge zdjac tej od regulacji sily i od temperatury powietrza wszystko inne zeszlo baja.
Co do rozszczepienia swiatla diody to polecam zrobienie z tekiego kleju wyciskanego pistoletem elektryczny takiego jak gdyby grobego sladu w miejcach co chcecie je podswietlic i zatopienia w nim diod wtedy swieci caly ten klej efekt lepszy niz matowienie diody sprawdzony sposob przez kumpla w kadeciorze

..::CTM#117::..
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Gałka od regulacji siły dmuchawy (czyli ta z cyferkami) mi nie zeszła, ale to nie szkodzi bo i tak wyjmiesz wszystko razem z całą tą gałką.
A ta gałka od regulacji temperatury jest na takim plastiku z tyłu, który wystaje z białego plastiku. Musisz ścisnąć "tył od gałki" i popchnąć i powinna wyjść. A potem zdejmiesz czarny plastik.
Pomysł z klejem całkiem fajny
pozdrawiam
A ta gałka od regulacji temperatury jest na takim plastiku z tyłu, który wystaje z białego plastiku. Musisz ścisnąć "tył od gałki" i popchnąć i powinna wyjść. A potem zdejmiesz czarny plastik.
Pomysł z klejem całkiem fajny

pozdrawiam