Kołpaki Corsa B

ODPOWIEDZ
kondrax
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Kołpaki Corsa B

Post autor: kondrax »

Witam

Ponieważ nie stać mnie na aluski a oponki mam kupione w zeszłym roku, muszę wymienić kołpaki bo obecne są mocno porysowane. Pytanie takie gdzie można kupić jakieś ładne kołpaczki 13" i takie troszkę lepsze jakościowo. Najlepiej we Wrocławiu lub przez internet. Patrzyłem na allegro ale nawet te w okolicy 100zł, same neutrale i negatywy, plastik tak tandetny, że pękają przy zakładaniu.
Awatar użytkownika
Volter
Nowy
Imię: Tomek
Podziękował;: 2 razy

Re: Kołpaki Corsa B

Post autor: Volter »

Myślę, że nie ma co patrzeć na lepsze i gorsze jakościowo, ponieważ przy jebn*** w większą dziurę, zaraz odpadnie ten za 150zł czy 20zł. Z resztą wiem jak jest z kołpakami- kupisz nowe, piękne zatrzymasz się gdzieś pod sklepem lub domem i zobaczysz że wydatek był zbędny, bo ktoś komu brakowało do piwa postanowił się nimi zaopiekować. Ja na zimę sobie pomaluje stalówki na orange drift dla przypału :) Może to będzie lepsze?
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Ja swego czasu miałem na zimę oryginalne oplowskie i były ok. Nie pękały, były elastyczne.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
Volter
Nowy
Imię: Tomek
Podziękował;: 2 razy

Post autor: Volter »

-=m&m=- pisze:Ja swego czasu miałem na zimę oryginalne oplowskie i były ok. Nie pękały, były elastyczne.
U mnie długo oryginalne oplowskie by nie pojeździły, chyba że bym założył monitoring i zamówił firmę ochroniarską :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Felgi i Opony”