Witam
Ponieważ nie stać mnie na aluski a oponki mam kupione w zeszłym roku, muszę wymienić kołpaki bo obecne są mocno porysowane. Pytanie takie gdzie można kupić jakieś ładne kołpaczki 13" i takie troszkę lepsze jakościowo. Najlepiej we Wrocławiu lub przez internet. Patrzyłem na allegro ale nawet te w okolicy 100zł, same neutrale i negatywy, plastik tak tandetny, że pękają przy zakładaniu.
Kołpaki Corsa B
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Kołpaki Corsa B
Myślę, że nie ma co patrzeć na lepsze i gorsze jakościowo, ponieważ przy jebn*** w większą dziurę, zaraz odpadnie ten za 150zł czy 20zł. Z resztą wiem jak jest z kołpakami- kupisz nowe, piękne zatrzymasz się gdzieś pod sklepem lub domem i zobaczysz że wydatek był zbędny, bo ktoś komu brakowało do piwa postanowił się nimi zaopiekować. Ja na zimę sobie pomaluje stalówki na orange drift dla przypału
Może to będzie lepsze?

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ja swego czasu miałem na zimę oryginalne oplowskie i były ok. Nie pękały, były elastyczne.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
U mnie długo oryginalne oplowskie by nie pojeździły, chyba że bym założył monitoring i zamówił firmę ochroniarską-=m&m=- pisze:Ja swego czasu miałem na zimę oryginalne oplowskie i były ok. Nie pękały, były elastyczne.