Czy posiada ktoś może na sprzedaż przewód łączący kompa z det2 ? lub też jakiś schemat aby taki przewód można było wykonać samemu ? z góry dziękuję
ecumaster det2 przewod rs232-det2
- Mat
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ecumaster det2 przewod rs232-det2
Jeśli post jest w nieodpowiednim dziale proszę o przeniesienie, ale do rzeczy...
Czy posiada ktoś może na sprzedaż przewód łączący kompa z det2 ? lub też jakiś schemat aby taki przewód można było wykonać samemu ? z góry dziękuję
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Re: ecumaster det2 przewod rs232-det2
Czemu się nie zglosisz do producenta - firmy ECUMaster www.ecumaster.com? Ewentualnie do któregos z dystrybutorów - np do mojej firmy - www.projectxs.pl?
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Napisz do Jadzwina na SR albo tak jak mówi Fifo skontaktuj się poprzez stronę producenta.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
a masz szerokopasmowa sonde + afr , ze chcesz samemu to ogarnac ??:>
ja mam tylko schemat kosci "zastepczej" pod smt6 .. ale od ecumastera ogarnietych ludzi jest sporo
ja mam tylko schemat kosci "zastepczej" pod smt6 .. ale od ecumastera ogarnietych ludzi jest sporo
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504