PS. przepraszam jeśli wątek się powtarza ale siedzę od rana i nic nie mogę znaleźć.

sprawdź pod maską czy się wybierak nie poluźniłlapccia22 pisze:Witam serdecznie! Mam ogromny problem ze znalezieniem jakiegoś postu zawierającego odpowiedź na moje pytania więc rad nie rad muszę napisać. Wczoraj wracając z pracy podgoniłem corse i wrzuciłem na luz. wrzucając ponownie 5-bieg już nie mogłem tego zrobić, więc zeszłem do 4 i nic . Udało mi się wrzucić 3 i tak jakoś dojechałem do domu. no i próba na podwórzu, ale co z tego jak został tylko wsteczny. CO MAM ROBIĆ??????? od czego zacząć ???? Corsa 1000cm 1998r. na postoju biegi wchodzą ale poza tym dźwignią biegów strasznie bije. Błagam pomóżcie.
PS. przepraszam jeśli wątek się powtarza ale siedzę od rana i nic nie mogę znaleźć.
Nie no proszę Cię ... Zacznij od zajrzenia do faq-dzialu-uklad-napedowy-t69415.html a następnie kliknij Problem ze zmiana biegówlapccia22 pisze: CO MAM ROBIĆ??????? od czego zacząć ???? Corsa 1000cm 1998r. na postoju biegi wchodzą ale poza tym dźwignią biegów strasznie bije. Błagam pomóżcie.