Witam
Nadchodzi wielkimi krokami czas, gdy trzeba będzie ogarnąć zawias i tu pojawia się moje pytanie. Interesuje mnie Bilstein i chciałem się dowiedzieć gdzie plasuje się seria GSi w porównaniu z B4 i B6/B8. Co jeszcze moglibyście polecić z tej samej półki jakościowo/cenowej ? Nie interesuje mnie gwint. Jedyne co chce to posadzić CB do -40/-40.
Seria GSi vs Bilstein B4 B6/B8
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Seria GSi vs Bilstein B4 B6/B8
b4 to zamiennik seryjnego amorka a b6/b8 ustawią Ci w Zerkopolu tak jak będziesz chciał. Swego czasu bardzo fajnie cenowo wychodził Koni kit, nie wiem jak jest teraz.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Czyli B6/B8 jest w wersji dla Corsy rozbieralny tak? Bo kojaże, że niektóre modele miały je nierozbieralne.
Corsa - sold
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Markos kiedyś pisał, ze do corsy b6/b8 to jest to samo. Jeśli chodzi o rozbieralność to przedzwoń do Zerkopolu będziesz miał najpewniejsze info.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert