Takie coś znalazłem na allegro:
http://moto.allegro.pl/powerbox-mantzel ... 06425.html
Brał ktoś już to od tego allegrowicza, może wie jak z wykonaniem??
Pisze, że przy większym zamówieniu rabat... może byłoby więcej chętnym i jakieś wspólne zlecenie.
c/x16xe kolektor a la mantzel
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: c/x16xe kolektor a la mantzel
U nas nadal stosunkowo rzadko grzebie się w małym bloku. W większości są to swapy na 2l. Sam box bez przesunięcia odcinki i wysterowania cudów nie zdziała ale o tym było już na forum pisane dużo razy.
Zagadaj do Porszaka może ma jakiegoś boxa na handel
Zagadaj do Porszaka może ma jakiegoś boxa na handel

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
wiem, że sam Power BOX nie wiele daje, ale od czegoś trzeba zacząć, i dalej dłubać
Chodziło mi tylko o info dla innych, że jest możliwość zrobienia większego zamówienie i zmniejszenie kosztów 
Ewentualnie dowiedzieć się czy ktoś brał coś od tego "producenta" i zna jego jakość wykonania.

Ewentualnie dowiedzieć się czy ktoś brał coś od tego "producenta" i zna jego jakość wykonania.
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Za takiego box to ja dziękuje
Zrobiony z profilu 80x80 stalowy, nie chciałbym widzieć środka tego boxa po roku używania
P.S
Oryginalny ma inne wymiary

Zrobiony z profilu 80x80 stalowy, nie chciałbym widzieć środka tego boxa po roku używania
P.S
Oryginalny ma inne wymiary
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.