pierścienie ABS
pierścienie ABS
mam problem nie moge znależć łożysk z ABS, czy bedzie różnica jak założe bez ABS, czy moge takie założyć?
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: problem z łożyskami
A w czym miałoby się takie łozysko różnić ? Z tył za ABS odpowiedzialne są pierścienie w bębnie, z przodu pierścienie zębate zamocowane na półośkach, konkretniej między przegubem a zwrotnicą... łożyska nie mają tu nic do ABSukraker pisze:mam problem nie moge znależć łożysk z ABS, czy bedzie różnica jak założe bez ABS, czy moge takie założyć?

Chyba, że szukasz łożysk z tworzywa ABS

Corsa - sold
wielkie dzięki chodzi mi o tył, dawno tego nie rozbierałem i nie pamiętam .A gdzie mogę dostać koło ABS bo nigdzie nie mogę dostać samego ,tylko z bębnem.
.

- mr_luke
- Nowy
Z kupnem samego pierścienia jest problem i osobiście nigdzie nie spotkałem ale też pominąłem jedno miejsce... ASO. Chyba tylko tam bym próbował szukać. Ja rozwiązałem ten problem wymieniając bębny bo miały już MEGAśne ranty i były bardzo zjechane.
Corsa - sold
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- mr_luke
- Nowy
Racja, przełożenie to nie taki problem. Gorzej... jak się w ogóle nie miało pierścieniPorszak pisze:pierscienie da sie przelozyc. opisywalem to na forum, musisz poszukac.

Corsa - sold