Jaki alternator podejdzie do corsy b
-
barteek2807
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Jaki alternator podejdzie do corsy b
Witam mam problem bo mam dosc mocne car audio i muj alternator nie daje rady mam corse b 1.4 z 1997r ona ma alternator 55a na pasku wielorowkowym. Pytanie jaki alternator podejdzie bez przeróbek???? od jakiej corsy????
- mariusz2247
- Nowy
- Imię: Mariusz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Jaki alternator podejdzie do corsy b
70a na pewno
a 100a nie wiem, ale chyba też
a 100a nie wiem, ale chyba też
bo życie jest po to, by spełniać swoje marzenia
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: Jaki alternator podejdzie do corsy b
Ja mam alternator z racji ciągnięcia sprzętu z IVECO Turbo Daily
Wchodzi niemal bez przeróbek ale pare razy trzeba przymierzać, coś poprawić i znowu przymierzać... Więc taka opcja Cię raczej nie ratuje co ??
Nie wiem jak corsy ale na pewno Tigry 1.6 16V miały i 70A i 100A... Czy jeszcze jakieś słabsze występowały nie wiem... Ja osobiście spotkałem się z obydwoma...
A tak po za tym google nie boli...
Eitowywując ewentualnie wątek powyższych wypowiedzi śmiem stwierdzić, że w większości opli typu tigra, corsa, astra, vectra z silnikami 1.6 16v czy tam chyba nawet smallblockowe 1.8 16V występowały 70A i 100A... Jest tego w chu^&* na alledrogo... Ponownie - wystarczyło poszukać...
Nie wiem jak corsy ale na pewno Tigry 1.6 16V miały i 70A i 100A... Czy jeszcze jakieś słabsze występowały nie wiem... Ja osobiście spotkałem się z obydwoma...
A tak po za tym google nie boli...
Eitowywując ewentualnie wątek powyższych wypowiedzi śmiem stwierdzić, że w większości opli typu tigra, corsa, astra, vectra z silnikami 1.6 16v czy tam chyba nawet smallblockowe 1.8 16V występowały 70A i 100A... Jest tego w chu^&* na alledrogo... Ponownie - wystarczyło poszukać...