Niech ktoś zrobi porządek chłopakowi w jego temacie bo to wszystko poszło stanowczo za daleko...
Co do kolegi, który tak się gustownie zbulwersował rzucając obelgami (już chyba z braku pomysłu jak się sensownie odgryźć) to ja bym tylko chciał zobaczyć czym Ty jeździsz ?
Bo ludzie na tym forum mają ogromne pojęcie o tym co robią... Czy Ci się to podoba czy nie... I sorry ale większość tego forum idzie w kierunku ładnej serii na glebie i dobrym kole a cały nakład swoich prac ciągną w performance, trakcje, hamulce itp...
Widocznie Tobie to nie pasuje, bo lepsze byłyby zderzaki do ziemi, stalowa 13", przyciemnione szyby, neony i 15 końcówek wydechu...
Hmmm... Trudno no... Ale skoro ktoś tak szybko się zniechęca to wynika z tego, że nie ma żadnych argumentów na poparcie swoich "myśli"
A z osobna jeśli masz coś do mnie i mojego sposobu przeróbki auta to piłka prosta... Ja mam stosunkowo blisko do Ciebie... Możemy zrobić sobie spota i powiesz mi prosto w twarz co myślisz o moim aucie i o mnie... Ale to już chyba za dużo jak na Ciebie co ??
P.S. koza, teraz będę Cię musiał zaprosić na kolację czy coś, że tak się wstawiłeś za mną heheheheheheh

- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!