Moje prawie GSi...
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Moje prawie GSi...
Moje prawie GSi. Cena dla klubowiczow 7000 zł bez alu 6000 zł. Kontakt na PW lub w ogłoszeniu jest wszystko podane...http://otomoto.pl/opel-corsa-C23857672.html
-
- Nowy
- Imię: Artur
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Moje prawie GSi...
Znajomy takie alu na złom wywiózł a ty 1000zł wołasz hehe. Nie dostaniesz z ten samochód tyle wystaw ja lepiej za 5tys bo tyle dostaniesz. Moja corsa od twojej jest śliczniejsza i chciałem ja za 5tys wystawić. Może znajdziesz kogoś nie wiem ale jak zależy ci na szybkiej sprzedaży zjedz z ceny.
- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
- Otrzymał podziękowań: 0
Co z tego że ładniejsze jak tu rozwiercone 1.6 ?
Jak tylko bym miał kase to bez wahania kupuje bo autko mega

Jak tylko bym miał kase to bez wahania kupuje bo autko mega

- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Niech sobie będzie ładniejsza... Dupi mnie to...
Skoro Ty sobie cenisz swoje auto tyle i tyle... Również mnie to dupi... Ale bardzo chętnie zobaczę Twoją piękną corsę także zapraszam do prezentacji...
Na sprzedaży "na już" mi nie zależy i za darmoche jej nie oddam...
Wole jak już to pociąć ją na części...
Co do felg... Skoro Twój kolega oddał je na złom... Jego biznes... I... Dupi mnie to... Ja na tych rolkach mam zapięte nowe opony wyższej klasy także zachowaj swoje opinie dla siebie
Także jak nie masz zamiaru kupować autka kolego z piękną corsą to swoje komenty zachowaj dla siebie albo jedbnij mi je na PW i będzie spokój...
-- 29 kwi 2012, o 19:59 --
No i co z ta prezentacja "ślicznotki"? Ja bym chętnie ocenił stan faktyczny po przeczytaniu posta wyżej. Inni z reszta też... Może jakieś głosowanie ankietowe by się zrobiło skoro kolega pewny swojego... Ogółem nie ma jak to być mocnym w gębie (czyt. klawiszach)
Skoro Ty sobie cenisz swoje auto tyle i tyle... Również mnie to dupi... Ale bardzo chętnie zobaczę Twoją piękną corsę także zapraszam do prezentacji...
Na sprzedaży "na już" mi nie zależy i za darmoche jej nie oddam...
Wole jak już to pociąć ją na części...
Co do felg... Skoro Twój kolega oddał je na złom... Jego biznes... I... Dupi mnie to... Ja na tych rolkach mam zapięte nowe opony wyższej klasy także zachowaj swoje opinie dla siebie

Także jak nie masz zamiaru kupować autka kolego z piękną corsą to swoje komenty zachowaj dla siebie albo jedbnij mi je na PW i będzie spokój...
-- 29 kwi 2012, o 19:59 --
No i co z ta prezentacja "ślicznotki"? Ja bym chętnie ocenił stan faktyczny po przeczytaniu posta wyżej. Inni z reszta też... Może jakieś głosowanie ankietowe by się zrobiło skoro kolega pewny swojego... Ogółem nie ma jak to być mocnym w gębie (czyt. klawiszach)
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
alban
Dostajesz słowne ostrzeżenie, to nie pierwszy post w którym odnosisz się nieodpowiednio
sprzedający wystawia cene i czy jest warte coś 10 zł a chce 100 zł to jest jego sprawa
Akurat znam ten samochód i jest wart tej ceny
Zapraszamy do zaprezentowania Twojego bolidu
Dostajesz słowne ostrzeżenie, to nie pierwszy post w którym odnosisz się nieodpowiednio
sprzedający wystawia cene i czy jest warte coś 10 zł a chce 100 zł to jest jego sprawa
Akurat znam ten samochód i jest wart tej ceny
Zapraszamy do zaprezentowania Twojego bolidu

[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.