Póki co wymieniam żarówki zegarów, mam w planie dodatkowe podświetlenie podłogi zamontować ale dla pasażerów też. Pomalowałem stalowe 13 calowe felgi na czarno - wyglądają jak nowe. Narazie nie chcę ingerować w zawieszenie itp póki samochód nie jest formalnie mój. Narazie zajmuje się detalami - doprowadziłem plastiki, felgi i opony do bardzo dobrego stanu (czernidło do plastików, pianka do opon, chemia do felg + malowanie felg) i wypucowałem wnętrze odkurzaczem i plakiem. Dążyć zamierzam do delikatnego tuningu typu PAKIET SPORT coś jak tutaj w Katowicach znalazłem;)

Planuję zawias minus 20 no maksymalnie -40, może zmiana koloru na czarny, SHADOWLINE (ciemne reflektory i detale) no i konkretny felunek - bardzo podoba mi się german style ale do szerokich rantów to żeby to fajnie wyglądało to zawias musiałby iść max w dół a tego nie zrobie, bo szkoda mi błotników i autem kobiety też będą jezdzić, a wtedy ranty byłyby biedne na polskich drogach i krawężnikach.
Chociaż dziś zauważyłem VW polo z rantem 13 calowymi oponami i ciekawie nawet wyglądały koła mimo że prześwit między oponą a nadkolem był nieco duży. Tylko w Corsie bez znacznego obniżenia może to gorzej wyglądać.

A teraz Corsa:
CZASEM MAM WRAŻENIE JAKBY TA CORSA BYŁA LEKKO OBNIŻONA. Pewnie za sprawą przedniej plastikowej dokładki ale nie tylko. Pewnie tylko wrażenie:

1. Kolega z forum z tematu "...DIESEL INSIDE" pokazał nam dymione kierunkowskazy - można samemu jakoś je przydymić czy to są kupne?
2. Podobają mi się tylne światła czarne GSI. Z tego co widzę na oko, to zwykłe różnią się od GSI tylko kolorem obwódki, tak? Przerabiał ktoś zwykłe tylne światła na czarne? NIe chciałbym wszystkiego przyciemniać tylko zależy mi na samej zmianie koloru obwódki.
3. Jak usunąć napisy z tylnej klapy? Rdzewieją mi.
4. tak na przyszłość: jak znaleźć w internecie sprężyny z pakietu SPORT? Jak szukam to albo jakieś zamienniki -40 znajduję albo zdjęcia samochodu. Może szukać po prostu "sprężyny corsa C 1,7 diesel"? Może jakieś Corsy fabrycznie miały niższe sprężyny?
Najlepiej odpowiadajcie:
"Tekst ogólny"
a potem odpowiedzi na konkretnu numer:
1. Odp.
2. Odp. itd.
Pozdrawiam i przepraszam za natłok informacji