Witam Wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem Corsy B 1.2 i mam do was pytanie, chcac przelaczyc na bieg ( przede-wszystkim wsteczny i 2, ale tez i 3 czasem ) musze sprzeglo docisnac do podlogi inaczej jeden wielki zgrzyt przy wstecznym lub bieg nie wchdzi, czy to normalne w tych autach i czy sprzeglo musi brac az tak nisko, czy tez mozna je podciagnac (pedał sprzegla) - np. linka itp.
biegi i sprzeglo
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: biegi i sprzeglo
Wyregulować linke sprzęgła
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- prymasso
- Użytkownik Premium
- Imię: Adrian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dokładnie tak jak pisze mehes. Miałem tak samo u siebie bo linka się poluzowała.mehes pisze:Wyregulować linke sprzęgła
...i zapamiętajcie obywatele i obywatelki: To ja tutaj jestem Pan Sowa i ja wiem lepiej 

- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A ja bym powiedziała, że sprzęgło się kończy i w niedługim czasie trzeba je będzie wymienić.
U mnie właściwie od momentu zakupu autka sprzęgło brało bardzo nisko i w sumie się przyzwyczaiłam do tego. Jednak jak przesiadałam się do innego autka to czułam ogromną różnicę.
Jednak po prawie trzech latach męczenia się musiałam wymienić sprzęgło. Jazda była koszmarem. w szczególności właśnie wrzucanie 1, 2 było bardzo trudne.
U mnie właściwie od momentu zakupu autka sprzęgło brało bardzo nisko i w sumie się przyzwyczaiłam do tego. Jednak jak przesiadałam się do innego autka to czułam ogromną różnicę.
Jednak po prawie trzech latach męczenia się musiałam wymienić sprzęgło. Jazda była koszmarem. w szczególności właśnie wrzucanie 1, 2 było bardzo trudne.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.