Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czas na zmiany
Auto ideał, nie ma do czego się przypierniczyć - opis w linku, generalnie z ceny zbytnio nie zejdę, bo egzemplarza w takim stanie, tak zadbanego, bezwypadkowego z jedynym właścicielem nie znajdziecie.
Cena 19.200zł
A tak nawiasem, to nie wiem kto kupuje cuś takiego za te pieniądze
Małolaci, którzy chcą już siedzieć za kółkiem. Nie powiem, cena takich wehikułów jest kosmiczna ale jeśli kogoś stać niech przepłaca za puszkę z piwa z kierownicą
Ale to jeśli nawet chcą latać, to w tej cenie dostaniesz Smarta (kolejne ohydztwo ). A widziałem też asów, którzy latają corsami, swiftami i w papierach wklepane 549 kg masy własnej
Posty bez polskich znaków pisane za pośrednictwem telefonu
Na poważnie to w lipcu nic nie kupuję, bo jest zamknięte przedszkole i jakoś sobie z żoną z jednym autem (Pug 206) poradzimy. Natomiast na początku sierpnia będę szukał Audi TT 1.8T 225KM Quattro
Bear_ pisze:Taaaaaak... TT to bardzo rodzinny samochód idealni zastąpi Skodilaka
Bagażnik równie pojemny itp.
No prawie jak w Skodilaku kombi Bagażnik wbrew pozorom wcale taki mały jak na tego typu auto nie ma. Myślę,że jest większy jak w 206.
2 sprawa - no kurde coś od życia mi się należy, nie będę całe życie Skodą w kombi w dieslu jeździć Już 4 lata nia jeździłem
Bear_ pisze:Taaaaaak... TT to bardzo rodzinny samochód idealni zastąpi Skodilaka
Bagażnik równie pojemny itp.
No prawie jak w Skodilaku kombi Bagażnik wbrew pozorom wcale taki mały jak na tego typu auto nie ma. Myślę,że jest większy jak w 206.
2 sprawa - no kurde coś od życia mi się należy, nie będę całe życie Skodą w kombi w dieslu jeździć Już 4 lata nia jeździłem
Widzisz, ja mam na odwrót Jeździlem gokartem... Kupiłem se kombi w dieslu... Zdziadzieje troszkę, dziecko mi podrośnie i kupie se... hmmm... Żona mnie gnębi o Beetla albo BMW serii 1 dla niej Wtedy powiedziała, że se mogę kupić co chcę
- Była CB C16XE -> C18XE Smallblock 2 - 140 PS, 183 Nm
- Jest Astra H Caravan Z19DTH OPC Line - 205 PS, 411 Nm