Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spodobało mi się ostatnio podświetlenie nóg (nie wiem jak inaczej nazwać), które załącza się przy otwieraniu drzwi, tak jak górna lampka. Jak najlepiej to zamontować? Podpiąć się pod górną lampkę, czy jest jakiś inny sposób? No i czy jest to trudne do zrealizowania?
Tak w ogóle to robił ktoś tak? Ładnie to wygląda jak się samemu zrobi? Czy szkoda zachodu?
możesz pociągnąć bezpośrednio z lampki. Możesz też poogladac schematy, bo te kable pewnie idą gdzieś niżej. To już Twój wybór. Jak chcesz bezpośrednio z lampki, to ja wyciągasz, odkręcasz słupek przy szybie i ciagniesz w dół. Wyprowadzasz pod kierownicą, podłączasz i świeci
ja u siebie mam podpięte pod lampkę ponieważ jak podłaczysz pod jeden czujnik to będzie się palić tylko przy otwarciu tych drzwi. Moje światełka to lampki z bagażnika z calibry takie dwie prostokątne wycięte dziury w plastikach przy nogach wygląd jak oryginał. I nie świeci wiesniacko do tego mam dołączone podświetlenie tylnej kanapy otwor na środku w podsufitce i kompletna przednia lampka od calibry. Pozdrawiam.