Wszystkie info pod tym linkiem:
http://www.gmagazyn.pl/index.php/klub-roku-2012
Klub roku 2012
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Klub roku 2012
Nie znalazłem pod tym linkiem żadnego info w jaki sposób będzie przebiegało "wyłonienie najbardziej prężnego i najaktywniejszego kluby Opla w Polsce".Karczo_27 pisze:Wszystkie info pod tym linkiem:
http://www.gmagazyn.pl/index.php/klub-roku-2012
Poza tym z tego co zdążyłem się zorientować to większość przedsięwzięć ma na celu promocje strony jak i forum gmagazynu a nie "pokazanie się szerszej publiczności" poszczególnych Klubów zrzeszającyh fanów Opla.
Nie przypominam sobie żeby w jakimkolwiek artykule przedstawiającym auto użytkowników z naszego forum była informacja promująca nasz klub, natomiast dostaje sygnały o wiadomościach priv wysyłanych przez gmagazyn z prośbą o zgodę na opisanie auta .
W pierwszym wydaniu tegoż magazynu podobnież był artykuł opisujący nasz klub tyle tylko, że gazety nigdzie poza sklepem internetowym nie można było kupić ...
Także jak dla mnie to kolejna ściema mająca na celu zachęcić innych do odwiedzania ich strony
Jeśli chcecie promować nasz klub to możecie w stopkach na innych forach umieścić userbary promujące nasz klub pomoc-w-rozwoju-serwisu-userbary-corsas ... 66858.html umieszczać linki do manuali, artykułów, zdjęć znajdujących się na naszej stronie. W przypadku prezentacji auta w gazecie prosić aby była zawarta informacja o przynależności do naszego klubu a na samo auto wrzucić lepke klubową
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: Klub roku 2012
Dosadna i sensowna odpowiedź, ba od samego szefa
Chyba przyznam Ci rację, to nie pierwsza próba GMagazynu przyciągnięcia uwagi klienteli... Jednak zamieściłem to tutaj bo byłem ciekaw czy ktoś jeszcze otrzymał taką wiadomość oraz co na ten temat sądzicie
Chyba przyznam Ci rację, to nie pierwsza próba GMagazynu przyciągnięcia uwagi klienteli... Jednak zamieściłem to tutaj bo byłem ciekaw czy ktoś jeszcze otrzymał taką wiadomość oraz co na ten temat sądzicie