Corsiana jest z 97r, ale pierwsza rejestracja to 99r.
Jest to silniczek X14XE na wyposażeniu mam:
-C.zamek był z kluczyka jest z pilota
-El. Szyby
-Poduszeczka powietrzna (szkoda że jedna)
-Wspomaganie kierwonicy
Kiedy ją kupiłem wyglądała tak:

Postanowiłem się za nią zabrać więc myśl była nad jakimś audio a akumulator był słaby więc wskoczył nowy Bosch:

Następnie radyjko Pioneer nie pamiętam już modelu dokładnie bo nie piszę tego na bieżąco od zakupu auta minął ponad rok lecz radyjko z wyższej półki:

Poza radiem jest jeszcze skrzynka basowa w bagażniku Magnat bs 30 i wzmacniacz ale jakiś krzak. Głośniki seria przy dobrym wystrojeniu na radiu naprawdę moim zdaniem dają radę

Strasznie podobały mi się aluminiowe obramówki zegarów a więc:

doszły również siłowniki maski z allegro lecz więcej miałem z nimi problemu niż to było warte :0
No i coś na co baaaaardzo długo czekałem i czego jeszcze dłużej szukałem (foto z rana po założeniu)

Nowe alufelgi 15 bodajże JRD no i nowe opony Silverstone 195/50/15

Autko po małym ogarnięciu wyglądało tak:

Na chwilę obecną dopieściłem corsiankę takimi gadżetami jak:
Stożek, białe dymione boczne kierunki, grill bez znaczka, wydech końcowy który był prezentem od dziewczyny

Postaram się jak najszybciej wrzucić obecne zdjęcia lecz na chwilę obecną corsianka stoi rozłożona ponieważ polerowałem kolektor dolotowy a niebawem czeka ją wymiana przednich łożysk drążków kierowniczych końcówek tarcz klocków no i może sworzni rozkręcimy zobaczymy oby nie

Części już są

Do tego padł mi rozrusznik może do końca tyg już ją ogarnę