Czarna Corsewa

Tutaj umieszczamy opisy aut nie spełniających założeń forum Nasze Projekty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yogi97037
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Czarna Corsewa

Post autor: Yogi97037 »

Witam kolegów z forum jestem tu nowy chciałbym wam pokazać swoje autko i przy okazji się przedstawić.
Corsiana jest z 97r, ale pierwsza rejestracja to 99r.
Jest to silniczek X14XE na wyposażeniu mam:
-C.zamek był z kluczyka jest z pilota
-El. Szyby
-Poduszeczka powietrzna (szkoda że jedna)
-Wspomaganie kierwonicy

Kiedy ją kupiłem wyglądała tak:

Obrazek

Obrazek

Postanowiłem się za nią zabrać więc myśl była nad jakimś audio a akumulator był słaby więc wskoczył nowy Bosch:
Obrazek

Następnie radyjko Pioneer nie pamiętam już modelu dokładnie bo nie piszę tego na bieżąco od zakupu auta minął ponad rok lecz radyjko z wyższej półki:
Obrazek

Poza radiem jest jeszcze skrzynka basowa w bagażniku Magnat bs 30 i wzmacniacz ale jakiś krzak. Głośniki seria przy dobrym wystrojeniu na radiu naprawdę moim zdaniem dają radę ;)

Strasznie podobały mi się aluminiowe obramówki zegarów a więc:
Obrazek

doszły również siłowniki maski z allegro lecz więcej miałem z nimi problemu niż to było warte :0

No i coś na co baaaaardzo długo czekałem i czego jeszcze dłużej szukałem (foto z rana po założeniu)

Obrazek

Nowe alufelgi 15 bodajże JRD no i nowe opony Silverstone 195/50/15 :D

Autko po małym ogarnięciu wyglądało tak:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na chwilę obecną dopieściłem corsiankę takimi gadżetami jak:
Stożek, białe dymione boczne kierunki, grill bez znaczka, wydech końcowy który był prezentem od dziewczyny :) pomalowałem wreszcie bębny i zaciski na czerwono ale to tak na szybkiego plan jest inny ;) doszła malutka naklejeczka na przednią szybkę.

Postaram się jak najszybciej wrzucić obecne zdjęcia lecz na chwilę obecną corsianka stoi rozłożona ponieważ polerowałem kolektor dolotowy a niebawem czeka ją wymiana przednich łożysk drążków kierowniczych końcówek tarcz klocków no i może sworzni rozkręcimy zobaczymy oby nie :-?

Części już są ;)

Obrazek

Do tego padł mi rozrusznik może do końca tyg już ją ogarnę :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Auta”