Golf MK3 1.8GT slammed by Serku
- truckerek
- Nowy
- Imię: Sergiusz
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Golf MK3 1.8GT slammed by Serku
Siemanko. Corsa już jakiś czas temu pojechała do Mrągowa i przyszedł czas ujawnić się z następnym autkiem. Co prawda nie jest to opel, ale inne osoby też wystawiają swoje autka.
MODEL: Golf MK3
SILNIK: 1.8 GT coś około 100KM
ZAWIESZENIE: gwintowane
UKŁAD HAMULCOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: cały wydech zmieniony na sportowy plus strumienica
KOLA: biała, szeroka stal 15” vw, 7,5” przód + nankang ultrasport nsII 185/45/15, 9” tył + Pirelli 195/45/15 + dekle z wybitymi śrubami
NADWOZIE:
-klapa clear
-maska bad look plus nacięte doloty
-lampy tył diodowe
-kierunki w nadkolach diodowe
-lampy przód xenon na soczewkach + ringi
-zderzak przód clear
-szyberdach
WNĘTRZE: niebieskie podświetlenie wnętrza i bagażnika, nowa półka obita czarną skórą
AUDIO:
-przód: Hertz dsk 165 + Hertz dt16
-Subwoofer: jbl 1260
-wzmacniacz PY 2F01R w zabudowie lewego nadkola
-radio: Pioneer DEH-2200UBB
-kondensator CARPOWER CAP-10T
Zdjęcia niestety słabej jakości, aktualnie brak sprzętu i pogoda nie sprzyja.
Wyglądał tak:
A teraz doszły listwy w kolor nadwozia, wstawione zwykłe szyby bez przyciemnienia, felgi w białym kolorze.
Więcej zdjęc jak dorwę sprzęt i poprawi się pogoda
MODEL: Golf MK3
SILNIK: 1.8 GT coś około 100KM
ZAWIESZENIE: gwintowane
UKŁAD HAMULCOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: cały wydech zmieniony na sportowy plus strumienica
KOLA: biała, szeroka stal 15” vw, 7,5” przód + nankang ultrasport nsII 185/45/15, 9” tył + Pirelli 195/45/15 + dekle z wybitymi śrubami
NADWOZIE:
-klapa clear
-maska bad look plus nacięte doloty
-lampy tył diodowe
-kierunki w nadkolach diodowe
-lampy przód xenon na soczewkach + ringi
-zderzak przód clear
-szyberdach
WNĘTRZE: niebieskie podświetlenie wnętrza i bagażnika, nowa półka obita czarną skórą
AUDIO:
-przód: Hertz dsk 165 + Hertz dt16
-Subwoofer: jbl 1260
-wzmacniacz PY 2F01R w zabudowie lewego nadkola
-radio: Pioneer DEH-2200UBB
-kondensator CARPOWER CAP-10T
Zdjęcia niestety słabej jakości, aktualnie brak sprzętu i pogoda nie sprzyja.
Wyglądał tak:
A teraz doszły listwy w kolor nadwozia, wstawione zwykłe szyby bez przyciemnienia, felgi w białym kolorze.
Więcej zdjęc jak dorwę sprzęt i poprawi się pogoda
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: Golf MK3 1.8GT slammed by Serku
Gdzie ten slammed style ? Bo nie widze chyba odpowiednich fotek...
Sorry, ale wygląda na to, że wymieniłeś corsę przy której trzeba było tuningu na coś co juz jest "stuningowane"...
Taka moja opinia i bez urazy...
Sorry, ale wygląda na to, że wymieniłeś corsę przy której trzeba było tuningu na coś co juz jest "stuningowane"...
Taka moja opinia i bez urazy...
- truckerek
- Nowy
Każdy może wyrazić swoją opinię Nie mam zamiaru się obrażać.
Kupiłem auto, ponieważ znam jego historię. Od 5 lat było w "rodzinie" i z wszystkim byłem na bieżąco. Slammed wzięte, że tak auto było nazywane od samego początku
Kupiłem auto, ponieważ znam jego historię. Od 5 lat było w "rodzinie" i z wszystkim byłem na bieżąco. Slammed wzięte, że tak auto było nazywane od samego początku
- maximo
- Nowy
- Imię: Dariusz
ani to slammed ani jakoś fajnie zrobione, niech chociaż służy dobrze i bezawaryjnie.
- truckerek
- Nowy
Silnik jest suchutki, czyściutki, chodzi bezawaryjnie reszta podzespołów także bez zastrzeżeń
W rzeczywistości wszystko lepiej się prezentuje, wszystko idealnie spasowane, a maska pasuje do ogólnego wyglądu auta. Każdy ma swoje gusta i to najważniejsze
W rzeczywistości wszystko lepiej się prezentuje, wszystko idealnie spasowane, a maska pasuje do ogólnego wyglądu auta. Każdy ma swoje gusta i to najważniejsze
- Bear_
- Weteran
- Kontakt:
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
ten golf to jakieś nieporozumienie - naklejka wheel whores przy stalówkach z naklejką bbs, maska jak u emerytki przed faceliftingiem, kolorowe wstawki we wnętrzu, nazwanie go slammed, chociaż stoi jak koza, podana moc 100km, chociaż te silniki teoretycznie fabrycznie mialy 90km, chyba stary już jestem i nie dostrzegam nic co by przyciągało mój wzrok do tego auta, albo po prostu te golf wygląda słabo, a wlaściciel ma coś ze wzrokiem?
- Tycjan
- Świeżak
- Imię: Tycjan
- Kontakt:
malowanie felg to był błąd, wielbłąd... ogólnie rzecz biorąc na pierwszej focie jeszcze wygląda, potem już tylko gorzej... takie moje zdanie
Tigra miłością, jazda Nią radością. A spalanie? A hu* ze spalaniem!
- maximo
- Nowy
- Imię: Dariusz
Misio ignorancie mam rushofom trytytke na lusterku, bo moje auto to wieś i ulep.Bear_ pisze:Maxiu, wstydz sie!!! Ty tez masz chyba kostki na żyradle nie ??
- Bear_
- Weteran
- Kontakt:
Przynajmniej sie tego nie wstydzisz i wszystko przed Toba...maximo pisze:Misio ignorancie mam rushofom trytytke na lusterku, bo moje auto to wieś i ulep.Bear_ pisze:Maxiu, wstydz sie!!! Ty tez masz chyba kostki na żyradle nie ??
Co masz do trytytek, ja wlasnie mam czerwona na zyradle
P.S. Tak wyglada gustowny slammed na mk3
- truckerek
- Nowy
No widzę, że się ekipa wygadała Cieszę się, że mogę pokazać auto, które możecie negatywnie ocenić, żeby dowartościować wasze auta jakie to są oh i ah
Wszystko przez ten mój spartolony wzrok, mmm cholera
Także temat uważam za zamknięty
No fakt, oklejanie wnętrza folią a'la carbon lepszeSTELMI pisze:kolorowe wstawki we wnętrzu
No z tym się zgodzę, progi i miska 4 cm od ziemi, rzeczywiście za wysoko a że niski profil na kołach 15" nie pozwala na zejście niżej A kto powiedział, że auto jest typowy slammed? Napisałem, że tak go nazywali Czytamy ze zrozumieniem.STELMI pisze:nazwanie go slammed, chociaż stoi jak koza
Tu mój błąd, przepraszam, tyle pokazał wykresSTELMI pisze:podana moc 100km
Tu także się zgodzę, -0,5 na lewym i -0,5 na prawym okuSTELMI pisze: wlaściciel ma coś ze wzrokiem?
Wszystko przez ten mój spartolony wzrok, mmm cholera
Także temat uważam za zamknięty
- Fazzie
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Wystawiles auto, pokazales je - to je ocenili. Nie rozumiem po co ten foch.
Osobiscie tez uwazam, ze ten "bedluk" (skywalker, sorry ), pasuje jak swini siodlo.
Zderzak bez jakiejkolwiek dokladki, przez co tez wyglada kiepsko i wizualnie wisi wyzej.
4cm od ziemi miska? Te felgi to chyba 13" z opona 165/45, a nie 15, bo jak chlopaki juz wspomnieli golf nie siedzi zbyt nisko, a w nadkole glowe idzie wsadzic... Taka prawda. W combo mialem wieksza glebe.
To jest forum, wiec kazdy wyrazil swoje zdanie na temat czegos co pokazales do publicznej opinii.
Jak mawial klasyk: "jednym moze sie podobac drugim nie" Tu chyba wiekszosci sie nie podoba. PEACE!
Osobiscie tez uwazam, ze ten "bedluk" (skywalker, sorry ), pasuje jak swini siodlo.
Zderzak bez jakiejkolwiek dokladki, przez co tez wyglada kiepsko i wizualnie wisi wyzej.
4cm od ziemi miska? Te felgi to chyba 13" z opona 165/45, a nie 15, bo jak chlopaki juz wspomnieli golf nie siedzi zbyt nisko, a w nadkole glowe idzie wsadzic... Taka prawda. W combo mialem wieksza glebe.
To jest forum, wiec kazdy wyrazil swoje zdanie na temat czegos co pokazales do publicznej opinii.
Jak mawial klasyk: "jednym moze sie podobac drugim nie" Tu chyba wiekszosci sie nie podoba. PEACE!
Unsere Opels sind viel schneller...
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
wrzuć go na forum, no chyba że go jeszcze rysujesztruckerek pisze:Tu mój błąd, przepraszam, tyle pokazał wykresSTELMI pisze:podana moc 100km
Proponuję wpisać w google grafika slammed:truckerek pisze:No z tym się zgodzę, progi i miska 4 cm od ziemi, rzeczywiście za wysoko a że niski profil na kołach 15" nie pozwala na zejście niżej A kto powiedział, że auto jest typowy slammed? Napisałem, że tak go nazywali Czytamy ze zrozumieniem.STELMI pisze:nazwanie go slammed, chociaż stoi jak koza
https://www.google.pl/search?num=10&hl= ... fbVa4eobkU
No nie widzę żadnego tak wysoko stojącego auta jak Twój golf:
, którego sam nazwałeś slammedtruckerek pisze:A kto powiedział, że auto jest typowy slammed?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Wątek na życzenie autora zostaje zamknięty
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert