Witam
Jakie polecacie opony w cenie okolo 185 zl /sztuke w 195/50 r15
Zastanawiam sie nad T1R, jak sie spisuja ?
Jakies inne propozycje?
Pozdr
Opony 195/50 r15
- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
No ja pierdziele, zapytanie wszechczasow... To jest rozmiar, w ktorym dostepnych jest 98723965976524 modeli opon, w dodatku okreslanie ceny z dokladnoscia do 5 zlotych to jakis absurd. Liczysz juz z wysylka czy bez?
Odwiedz ceneo, pare sklepow online z oponami i wybierz COS w cenie, ktora Ci odpowiada.
T1R jest opona zupelnie przecietna, zawsze tak bylo i szal na nia juz dawno minal. Z reszta co Ci za roznica jaka tam bedzie guma, tniesz setne sekund na okrazeniu, czy jezdzisz samochodem do pracy? Kup cos przyzwoitego, taka, na jaka bedziesz mial kase i nie zastanawiaj sie nad tym dluzej niz 3 minuty, bo nie ma nad czym.
Aha - opony poleca sie zaleznie od rozmiaru taka, lub inna, czy raczej ogolnie jako modele?

T1R jest opona zupelnie przecietna, zawsze tak bylo i szal na nia juz dawno minal. Z reszta co Ci za roznica jaka tam bedzie guma, tniesz setne sekund na okrazeniu, czy jezdzisz samochodem do pracy? Kup cos przyzwoitego, taka, na jaka bedziesz mial kase i nie zastanawiaj sie nad tym dluzej niz 3 minuty, bo nie ma nad czym.
Aha - opony poleca sie zaleznie od rozmiaru taka, lub inna, czy raczej ogolnie jako modele?

- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Opony 195/50 r15
Nie wiem bo sie nie znam.Aha - opony poleca sie zaleznie od rozmiaru taka, lub inna, czy raczej ogolnie jako modele?
O to mi chodzilo, dziekiT1R jest opona zupelnie przecietna, zawsze tak bylo i szal na nia juz dawno minal.