Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam. Proszę o pomoc. Jak odczytać kody błędów bez komputera. moja corsa c 1.2 twinport jest z 2004 roku. Zakupiony przeze mnie interfejs z oprogramowaniem niestety nie działa pomimo zapewnień producenta . Może ktoś poleciłby interfejs sprawdzony
Gdzieś czytałem że czasem działa sposób na wciśniętym do oporu gazie i hamulcu(trzeba trzymać cały czas) oraz przekręceniu stacyjki (oczywiście nie odpalaniu ) zaczynała po 10 sekundach mrugać kodami. Kody 4 cyfrowe ,10 mrugnięć oznacza 0
Zostaje więc metoda na komputer plus fejs lub dedykowane narzędzie diagnostyczne z odczytem kodów przez OBD2. Jak mieszkasz w okolicach KRK (na południe) to dysponuje interfejsem OPELSCANNER.
A liczyłeś mrugnięcia najpierw będzie 10 jako zero potem przerwa i następna seria mrugnięć reprezentująca liczbę nr 2 ,kolejna seria liczba 3 i potem 4.
Kończę temat. Z braku pomocnych informacji skorzystałema z serwisu i usunąłem błędy (abs-poprawiłem styki, poduszka-poprawiłem styki napinacza pasów). Pozdrawiam.