Chce w corsie z prawej i lewej strony ściągnac naklejki. Prośba o info jak i czym i jakim preparatem najlepiej ściągnać. Ja myślałem nad opalarka delikatnie i ściągać a na końcu polerka masyzna.??
ZDJECIE NAKLEJEK-jak najlepiej?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Konik
- Moderatorzy

- Imię: Grzegorz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ZDJECIE NAKLEJEK-jak najlepiej?
Hejo
Chce w corsie z prawej i lewej strony ściągnac naklejki. Prośba o info jak i czym i jakim preparatem najlepiej ściągnać. Ja myślałem nad opalarka delikatnie i ściągać a na końcu polerka masyzna.??
- Bartek_gutek
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: ZDJECIE NAKLEJEK-jak najlepiej?
benzyna ekstrakcyjna do zmywania kleju po naklejkach jest najlepsza, ja podgrzewałem opalarką naklejki i albo paznokciem podważałem albo drewnianą szpatułką żeby nie porysować lakieru. potem ekstrakcyjną klej i gitara, nawet polerować nie trzeba było u mnie, ale nie zaszkodzi napewno