Corsa B GSI LPG
Corsa B GSI LPG
Witam do sprzedania corsa oryginalna gsi z 1994r., c16xe moc 109km. Jako że samochód miał być 100 % sprawny i zostać ze mną dłużej ostatnim czasem corsa doinwestowana, olej filtry, rozrząd, zawieszenie sportowe Vogtland, kable, świece, cewka dymione przednie lampy, czujnik położenia wału, temperatury sonda lambda, tłumik środkowy ostatni, tarcze klocki przód trw, itd... (przez ostatni rok). Abs, elektryczne szyby, przyciemniane, centralny zamek. Corsa posiada instalacje gazową sekwencyjna z potrzebnymi dokumentami, ważne oc i przegląd. Biała. Nie jest oczywiście tak kolorowo, ostatnio corsa zgasła w czasie jazdy i nie chce odpalić, jako że z kasą ostatnio krucho, a ja mam chwile zwątpienia wystawiam tylko tutaj, sprzedaje tak jak jest. Auto na FELGACH STALOWYCH ! Cena 2500zł. Rybnik kontakt na PW lub tutaj.
- Alvaro
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Corsa B GSI LPG
fotki dostałem, dzięki, ale odpuszczam temat, brak poduszek i wspomagania to jednak za duży minus w tym przypadku.
pozdrawiam
pozdrawiam
Wolę pchać swojego Opla, niż jeździć Volkswagenem
Re: Corsa B GSI LPG
ewentualnie sprzedam na części, jeśli jest jakieś zainteresowanie częściami pisać PW jaka cześć i proponować ceny.
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Imię: Karol
- Otrzymał podziękowań: 0