Witam,czas odgrzać temat.Jakoś człowiek nie mógł się zebrać,żeby z aktualizować temat.Trochę w ciągu tego prawie całego roku w aucie się zmieniło.Po kolei, w sierpniu do samochodu założyłem instalację gazową oczywiście sekwencję, ze względów ekonomicznych samochodem codziennie pokonuję ponad 40 km i na gazie jest to spora oszczędności, a różnicy w jeździe nie odczuwam żadnej,co pewien czas reguluję instalację i wszystko pracuję bardzo dobrze i w sumie nic więcej w tamtym roku się nie zmieniło.Na wiosnę Corsa dostała nowe koła mianowicie Artec Pa 15 7j z ET35:

Jednak ranty były w opłakanym stanie,klar był cały popękany ,dlatego postanowiłem je wypolerować.

A oto efekt,robiłem pierwszy raz polerkę rantów, do ideału brakuje uff, ale jestem zadowolony,jest o niebo lepiej.

Na felgi naciągnąłem opony Hankook Optimo K406 w rozmiarze 175/50, opona bardzo fajna,dobrze się na niej jeździ.

Następnie kupiłem czerwony gwint Ta-Technix,komfort jazdy lepszy jak na kicie na którym jeździłem,całość prezentowała się następująco.

W tamtym tygodniu Corsa dostała nowe oczka,w moje Arteby włożyłem soczewki Mini H1. Wnętrze lampy oraz maskownica soczewki pomalowane zostały w czarny mat, zrobiło się ciemniej z przodu.

A tylne lampy okleiłem czerwoną folia.

Auto sprawuje się bez zarzutu,kolejnych planów jest sporo ,ale wszystko w swoim czasie