Nie dochodzą wiadomości i wszystkie moje posty
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Świeżak
- Imię: Patryk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam. Jestem nowy na forum, dziś się trochę zdenerwowałem a tak dokładnie wkur... ponieważ próbuje napisać post A post się nie wyświetla, chciałem kupić zawieszenie lecz ktoś mnie wyprzedził z tego powodu. Chce wysłać wiadomość PW też nie dochodzi. Proszę o pomoc.
-
- Świeżak
Witam, tak jak w temacie, chcąc napisać posta czy wiadomość do kogoś, pisze że moderator musi sprawdzić i nie dochodzą wiadomości ani posty. Proszę o pomoc.
-
- Świeżak
Re: Nie dochodzą wiadomości i wszystkie moje posty
Zdublowałem ponieważ wysłałem tego posta jakiś czas temu i się pojawił dopiero teraz, a co do innych postów nie dochodzą. Pisałem w ogłoszeniach o springi do CB i nie doszło do teraz. A wysyłając wiadomości nawet nie zapisują się w wysłanych.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Nie dochodzą wiadomości i wszystkie moje posty
Ze względów na pojawiający się spam pierwszych 5 postów wymaga akceptacji moderatora.orzech94 pisze:Witam, tak jak w temacie, chcąc napisać posta czy wiadomość do kogoś, pisze że moderator musi sprawdzić i nie dochodzą wiadomości ani posty. Proszę o pomoc.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert