Centralny zamek z pilotem - jaki?
- dayer41
- Świeżak
- Imię: Dominik
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Centralny zamek z pilotem - jaki?
Mam zamiar założyć u siebie cemtralny zamek. Jednak jako że moja Corsa jest w wersji kompletnie łysej (nawet pod TID-a musiałem dorabiać wiązkę), nie mam także wiązki pod centralny. Stoje teraz przed wyborem, czy sensowne są chińskie zestawy typu http://allegro.pl/centralny-zamek-4-drz ... absContent (jeśli linki do aukcji są zabronione to wymoderujcie ), czy może szukać oryginalnych siłowników od Corsy? Generalnie chodzi mi o to, by był pilot, nie wiem jak by to wyglądało przy ori siłownikach, no i sama wiązka, w chińczyku mam gotową Co radzicie?
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Andrzej
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Centralny zamek z pilotem - jaki?
Witam szanownych forumowiczów,
Posiadam równieź Corse B 1.2 motor z 1997 r. Ma wspomaganie, 2 poduchy ale brakuje właśnie centralnego. W związku z tym równieź proszę o pomoc. Na pewno trzeba będzie zakupić siłowniki w drzwi, klapę bagaźnika oraz centralkę. I co dalej - proszę o podpowiedzi.
Pozdrawiam
Posiadam równieź Corse B 1.2 motor z 1997 r. Ma wspomaganie, 2 poduchy ale brakuje właśnie centralnego. W związku z tym równieź proszę o pomoc. Na pewno trzeba będzie zakupić siłowniki w drzwi, klapę bagaźnika oraz centralkę. I co dalej - proszę o podpowiedzi.
Pozdrawiam
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Jak to co dalej?
Zakładać.
W komplecie pewnie będzie wiązka do siłowników, więc gotowiec.
Zakładać.
W komplecie pewnie będzie wiązka do siłowników, więc gotowiec.
- !rafi
- Nowy
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Skoro zadajesz takie pytania, to najtaniej, najszybciej będzie jak odstawisz do fachowca, który się na tym zna.