domykanie szyb
-
- Świeżak
- Imię: Przemek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
domykanie szyb
Witam! czy jest możliwość podłączenia domykania szyb z pilota w corsie B ? Posiadam już centralny zamek z pilota .
- wolga85
- Weteran
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Re: domykanie szyb
Zależy od modułu sterowania z pilota. U siebie miałem domykanie szyb i szyberdachu ,a na przycisku otwierania bagażnika otwieranie szyb i szyberdachu (fajne w lecie ).
6 do 100 czy 6 na 100. Oto jest pytanie
-
- Świeżak
centralny mam oryginalny ale bez pilota. Teraz założyłem sobie sterownik z pilotem i on posiada wyjście na domykanie szyb
- CorsaCG
- Nowy
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 0
Tą funkcję można uzyskać nawet nie posiadając opcji domykania w dodatkowej centralce.
Ja u siebie użyłem samych zamków ori OPLA z Corsy B, którymi steruję najtańszym sterownikiem zamka z pilotem Car Protect BX10.
Dodatkowo dorobiłem prosty układ na przekaźnikach, który realizuje funkcję:
-domykania szyb i szyberdachu (jeżeli jest otwarty- >mechanizm z OMEGI B)
-otwierania szyb (po wciśnięciu kombinacji zamknij/otwórz po ok. 3 sek od wciśnięcia zamknij] szyby opuszczają się
Ja u siebie użyłem samych zamków ori OPLA z Corsy B, którymi steruję najtańszym sterownikiem zamka z pilotem Car Protect BX10.
Dodatkowo dorobiłem prosty układ na przekaźnikach, który realizuje funkcję:
-domykania szyb i szyberdachu (jeżeli jest otwarty- >mechanizm z OMEGI B)
-otwierania szyb (po wciśnięciu kombinacji zamknij/otwórz po ok. 3 sek od wciśnięcia zamknij] szyby opuszczają się
-
- Świeżak
Dodam że jak przytrzymam przycisk szyby to sama idzie do góry lub dołu
-- 10 wrz 2014, o 16:30 --
to jeśli jest możliwość podłączenia to jak to podłączyć ?? http://autokacik.pl/showflat.php?Number=283806846 sprawdziłem i działa, ale czy nie rozładuje mi to akumulatora ??
-- 10 wrz 2014, o 16:30 --
to jeśli jest możliwość podłączenia to jak to podłączyć ?? http://autokacik.pl/showflat.php?Number=283806846 sprawdziłem i działa, ale czy nie rozładuje mi to akumulatora ??