jak idą kable do tylnej klapy
-
- Świeżak
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
jak idą kable do tylnej klapy
Witam , mam taki problem w zasadzie od momentu nabycia auta a więc kupiłem swoją Corse z ewidentną przygodą kolizyjną z tyłu ( tylna klapa jest pomalowana na matowo) i nie dochodzi do niej prąd (sprawdzane było próbówką na łączeniu klapy z karoserią pod tym gumowym ochraniaczem łączącym klape z karoserią , nie działa więc ani centralny zamek , ani wycieraczka , ani podgrzewanie szyby oraz oświetlenie bagażnika . Kupiłem więc nową klapę i chciałbym przełożyć do niej bebechy i podłączyć aby to działało tylko nie wiem gdzie szukać problemu związanym z brakiem prądu , jak idą kable do tylnej klapy ? co rozkręcić aby znaleźć te kable ? Wielkie dzięki za pomoc
- CorsaCG
- Nowy
- Imię: Michał
Re: jak idą kable do tylnej klapy
Sprawdzałeś bezpieczniki ??
Wiązkę wraz z gniazdem znajdziesz z tyłu w bagażniku po stronie kierowcy.
Jest tam zaślepka/klapka po której zdjęciu winieneś widzieć przewody z wtyczka do lampy oraz wiązkę która idzie do klapy.
Wiązkę wraz z gniazdem znajdziesz z tyłu w bagażniku po stronie kierowcy.
Jest tam zaślepka/klapka po której zdjęciu winieneś widzieć przewody z wtyczka do lampy oraz wiązkę która idzie do klapy.
-
- Świeżak
- Imię: Grzesiek
Re: jak idą kable do tylnej klapy
tak bezpieczniki sprawdzone są ok , podejrzewam że ktoś po prostu po wstawieniu tej klapy nie zadał sobie trudu aby to po podłączać i stąd problem , będę musiał się dokopać do tej wiązki , no i masę też sprawdzić , w sobotę się zabieram do roboty więc w razie dalszych problemów będę pytał