czesci corsa a/b tuningi

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lochun
Nowy
Imię: Krzysiek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

czesci corsa a/b tuningi

Post autor: lochun »

na sprzedaz od cholery czesci do corsy. cala buda CA na czesci wiec jak cos to pytac.
-drazki kierownicze CA, nowe SWAG, nie uzywane- 40 za pare
-zestaw hamulcow 256(2 zaciski, prawie nowe klocki, 2 uzywane tarcze)-100pln
-amortyzatory gwintowane przod FK z golfa, przerobione pod corse, mega gleba i twardosc na maxa obnizonym, bardzo maly skok, swietne na asfalt. oczywiscie razem ze springami. stan gwintow- wygladaja ok.- 100pln za pare
-zestaw push-rod do CA na tyl (jesli corsa b ma taki sam rozstaw kielichow(co moge zmierzyc w sumie) jak ca to tez przypasuje). w zestawie, mocna rozporka z mocowaniem amorow kawasaki, 2 amory kawasaki zx9, wszystkie dzwignie i popychacze wymagane do montazu. zestaw daje olbrzymia mozliwosc regulacji twardosci, skoku, wysokosci, odbicia, dobicia, i czego tam jeszcze mozna regulowac w zawieszeniu.
cena-300
-blotniki CA, poszerzone, do malowania i dokonczenia szpachli na nich(nie ma tego wiele) ladne proste linie. nie zgnite. cena-150 za 2.
-lampy CA-20 za sztuke. mam wszystkie.
-silnik DAEWOO a15mf z przerobionym kolektorem ssacym i flansza pod wydechowy, wiazka i sterownik sa, nie wiem czy sprawne. silnik sprezal po 12,6 na kazdym. nie odpalany od 3 lat. stoi w suchym pod maska.
jak ktos chce to moge dorzucic kolektor pod turbo i turbo do tego silnika (tb025-starczy pod 180-200koni max) oraz cooler z opla omegi(9cm gruby, zmiesci sie bez problemu nad skrzynia biegow)
cena- silnik 250pln, z zestawem turbo 500
dodatkowo pomoge wiedzowo z budowa reszty jesli zajdzie potrzeba.
-lapy a15mf- prawdopowobnie pasuja na kazdy maly blok opla- do corsy A, pochylajace silnik mocno na grodz(lepszy rozklad masy, wiecej miejsca przed silnikiem i bla bla bla)- cena 150pln za komplet 3 sztuk
-szyby corsa A-mam wszystkie, przednia z przyciemniajacym pasem na gorze- cena do uzgodnienia
-felgi BCW STEFFAN 14x7j et bodajze 24. srebrne z grubym ziarnem, proste, nie porysowane. w komplecie z oponami 185/55 za 500pln.
-osk a tylna corsa A, piaskowana, pomalowana na zielono, bez bebnow i hamulcow-100pln
-stabilizator przedni corsa a- wszystkie mocowania w komplecie- 50pln
-stabilizator tylny daewoo przerobiony pod belke corsy a, piaskowany, pomalowany na czarno-50pln
-dodatkowo posiadam dosc mocno przerobiona bude corsy a, niestety nie mam na nia dokumentow(dla chcacego nic trudnego, moge nawet podsunac pomysl jak ozywic ja legalnie), usunieta cala rdza, piaskowane podwozie, zapodkladowane i zakonserwowane, wnetrze i komora malowane na czarno, poszerzona, obciete drzwi pod przetloczeniem, wysokie progi. do dokonczenia szpachli i pomalowania. ma przesunieta regulowana kolumne kierownicza-celuje idealnie w srodek kierowcy, i zamontowana dzwignie recznego z vectry b. przerobione mocowania przednich foteli pod kubelki.- cena do uzgodnienia
- rozporka corsa a w tylne slupki, wykonana z kwasowki. sporo usztwynia bude-50 pln
-licznik CA GSI polift, bez szybki, jakis pajac pomalowal plastik na srebrno, stan- taki se. oddam za 30

jesli potrzebujesz czegos do CA, pytaj, prawdopodbnie mam. oprocz wnetrza :)

do kazdej kwoty nalezy doliczyc cene wysylki, foty rozsylam prywatnie na maile.
ceny mozna probowac negocjowac. odpowiadam na smsy i telefon, jak nie odbieram, zostaw sms. kontakt rowniez PW.

gdyby ktos chcial caly samochod, tj cala corse do dokonczenia
tel 609 264 998
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”