Problem z tylnimi Nadkolami
-
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Karol
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Problem z tylnimi Nadkolami
Witam zabrałem się za konserwacje przy Corsie b w tylnich nadkolach wypadły po prostu dziury.. więc postanowiłem kupić te plastikowe nadkola tylnie. Niestety po przymiarkach nie wygląda to wcale tak fajnie.Jest problem ponieważ nie mogę ich dopasować. Trzeba je ciąć czy podgrzewać jakimś palnikiem np ? Nadkola są na pewno do Corsy B bo mam takie oznaczenie na nich.
-
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Problem z tylnimi Nadkolami
Nadkol seryjnie z tyłu nie było, te plastikowe to jakiś "wydziw", zapewne "making in china".
-
- Bez listowiec ;-)
Zapewne china ale co z tym fantem polecacie zrobić ? Nie oddam tego a mam dziury w nadkolu dlatego to kupiłem.
-
- Świeżak
- Imię: Mariusz
A ja wydarłbym do zdrowej blachy, pospawał, położył pastę do uszczelniania spawów, zapodkładował, zakonserwował i dopiero bawił się w grzanie plastikowych nadkoli.
Twoim sposobem to z wierzchu będzie ładnie, a pod nadkolem ruda będzie szaleć bardziej niż bez tych plastików...
Twoim sposobem to z wierzchu będzie ładnie, a pod nadkolem ruda będzie szaleć bardziej niż bez tych plastików...
- Bartek_gutek
- Nowy
- Imię: Bartek
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Popieram przedmówce, podratuj blacharke, zamaskowanie nadkolami to nie rozwiązanie, w Corsie nie bylo nadkoli z tyłu, dobrze zakonserwowane wnęki nadkoli i ich rantu wystarczało w zupełności.
-
- Bez listowiec ;-)
Wyczyscilem rdze pomalowałem barankiem i na to nałozyłem nadkole jak już kupiłem to musiałem to jakos wykorzystać .Temat w sumie do zamkniecia ; )