Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przyszedł czas na wydoroślenie
Czas oddać moją zabawkę w dobre ręce.
Winszuję sobie 12kPLN.
Temat jest na forumie, wreszcie silnik nie dymi, nie łyka oleja, działa normalnie. https://www.olx.pl/oferta/opel-corsa-b- ... zLUXN.html
Ano mniej, bo nie każdy ma warunki na trzymanie 3 aut.
Jak mam mi stać pod blokiem, to lepiej niech u kogoś jeździ.
Praktycznie odkąd Kasi kupiłem astrę H to jeździmy do pracy astrą, a corsa okazyjnie jeździ przedmuchać tłumiki, czyli jakieś 1000-2000 km rocznie.
Pod blokiem to mi szlag ją trafi, albo popsują wandale, jak zobaczą, że nie jeżdżona.
Szkoda.
Poczekaj sprawdzę czy mam zdolność kredytową Ale słabo.. teraz to się smutno robi dopiero jak naczelny Corsarz sprzedaje swoją zabawkę.. Oby poszła w dobre ręce i żeby ktoś dbał tak jak dotąd
Nie nie nie ja odpadam bo mnie zdechłe 1.6 nieraz ponosiło.. A i tak kupno gotowego auta to nie mój styl. Z resztą fajnie byłoby gdyby została u Ciebie. To taki Twój znak rozpoznawczy wymyśl coś żeby została.. szkoda sprzedawać jak tyle czasu, serca i na pewno pieniędzy włożyłeś w nią
Jeszcze nie jest skończona, trzeba pozmieniać wiązki silnikowe(są w zestawie), bo podłączenie na szybko zostało do dziś
Przy okazji właśnie można podłączy ć tempomat, BC i pewnie kilka innych rzeczy
Kasia strzeliła sobie w kolano
Astra potrzebuje więcej funduszy niż kosiarka
Osprzęt leh, zakute toto na 8,5:1 , większe turbo i .... Nie jedzie
Ale już wiem - Pro-Perfekt dał dupy.
Jednak od nich DV nie sa ok.
Zacinają się, płaszczna styku z muszlą w środku - brakuje 0,3mm ......
Nie polecam.
Pomysł to nie wszystko, obróbka mechaniczna jest najważniejsza w tym temacie.
O widzisz, a przeważnie zachwalają ProPerfekta, ja mam od nich MBC i na razie jest ok.
Założyłem też jakiegoś chińczyka blow off i również mam takie spostrzeżenia że zacina i nie pracuje precyzyjnie, wiec chyba wyleci w włożę seryjne dv boscha.